Pretraži

,,DOŠLO JE DO PREZASIĆENJA“: Dado Polumenta iskreno o raspadu Elitnih Odreda

Showbiz
0
Photo:idjtv

Dado Polumenta je pripremio dva dueta sa MC Yankom, koja će uskoro objaviti, i otkrio kako je zadovoljan pesmama i kada možemo da ih očekujemo.

  • Spotovi su gotovi. Odradili smo za te dve pesme dva spota i trebalo bi jako brzo da to krene. Jako su moderne sa dobrim porukama. Jedna je malo sporija, a jedna malo brža. Namerno smo išli tako da obuhvatimo obe publike što se kaže. Ja sam jako zadovoljan iskreno i sa tekstovima i sa melodijama, sa produkcijom, sa celokupnom pričom. Jako je dobro – istakao je on.

Pevač je zaintrigirao publiku kada je objavio fotografiju sa Reljom Popovićem, pa nas je zanimalo da li se možda sprema i nastavak njihovog dueta "Ljubavi moja".

  • Relja je moj drug i s obzirom na to da je izbacio robnu marku i da se nismo dugo videli i da nas vežu jako zanimljive životne priče, seli smo da popijemo piće, dobio sam poklon od njega. Čestitam ovom prilikom njemu i njegovom timu, zaista je sjajno sve to što radi. Pričali smo, ali zaista ne bih otkrivao i ništa više ne bi pričao na tu temu dok se ne poklope neke kockice – objasnio je Dado i dodao da postoji mogućnost za tako nešto.


S obzirom na to da je sarađivao sa Elitnim odredima, pitali smo ga da li je mogao da nasluti da će doći do raspada ove grupe.

  • Zaista nije. Oni su neovisno od muzike jako dobro momci i retki sa estrade sa kojima imam tako dobar kontakt i privatno. Mislim da je kompletna ta popularnost i fama i to ludilo uticalo na neko to razdvajanje. Bilo je tu dosta posla i da je tu jednostavno neko prezasićenje nekom od njih dvojice. Očigledno Vladi jer je to zaista stresno i to ne može niko da zna dok ne prođe. Mislim da će se Vlada vratiti i biti jači nego ikad. Taj osećaj imam sada – zaključio je on.

U novom izdanju "IDJHOT-a" naša voditeljka Danica Nikolić ugostila je Ena Lunu, koja je govorila o trudnoći i o odnosu sa Dunjom Jovanić, a u emisiji takođe imate priliku da saznate i nešto više o Aleksandri Matrix i Hani koje su nedavno izbacile pesmu na idjvideos.tv Jutjub kanalu, a pored toga saznaćete šta su Leon i Breskvica spremili za publiku i još mnogo toga. Ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju u 20 sati na IDJTV-u, možete da je pogledate na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u podne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz