Pretraži

„DOSADNO JOJ JE KOD KUĆE“: Ćerkica Lune Đogani i Marka Miljkovića krenula u vrtić (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Marko i Luna poznati su po tome da redovno snimaju videe iz svog privatnog života, a ovog puta iznenadili su sve kada su u klipu otkrili da njihova ćerkica kreće u vrtić.  • Naše dete kreće u vrtić. Vodićemo je samo na sat vremena, ako sve bude okej, sutra je vodimo na dva,pa onda na četiri,…To se zove privikavanje deteta na vrtić. Mislim da će ona da se uklopi tamo, jer obožava decu. Jedva čekam da vidim kako će to podneti – rekao je Marko na samom početku snimka.

On je potom otišao da probudi malenu Miju i svoju izabranicu Lunu, nakon čega su seli u kola i odvezli se do vrtića.

  • Ja se nadam da će dobro reagovati. Biće najbolja u vrtiću, voli društvo, dosadno joj je kod kuće – rekla je Luna, a devojčica je u kolima počela da plače.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

 

Kada su stigli do zrade gde će Mija provesti sat vremena, rešili su da ovu priliku ovekoveče jednom slikom. 

Miju su ostavili vaspitačici, a nakon sat vremena došli su po Miju vidno zabrinuti. Međutim, kako je rekla vaspitačica, nije bilo razloga za brigu jer se Mija odlično uklopila:

  • Odlična je bila. Nije plakala, jela je voće, pila vodu, igrala se sa igračkama, upozala je jednog dečaka – poručila je ona što je veoma obradovalo i ohrabrilo poznati par da ponovo dovedu mezimicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz