Pretraži

DONIRAĆE MILION: Džoni Dep odlučio šta će sa odštetom koju mu je isplatila bivša supruga

Showbiz
0
Džoni Dep
Foto: Castel Franck/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tako je pažnju javnosti obuzelo suđenje bivših supružnika 2022. godine. Naime, Dep je tužio bivšu ženu još u martu 2019. godine zbog članka koji je izašao u Vašington Postu. Amber je napisala ekspoze o tome kako je biti žrtva nasilja i tom prilikom je pomenula poznatog glumca.



Ovaj članak je imao veliki uticaj na Depov ugled i njegove anganžmane, te su mnogi otkazali saradnju sa njim, od filmskih producenta do modnih kuća. Zbog toga je Džoni odlučio da potraži pravdu na sudu i potražio je od Amber 50 miliona dolara.

Porota je odlučila u Depovu korist, dodelivši mu skoro 15 miliona, međutim ova suma je smanjena, a potom je i Amber dodeljena odšteta od 2 miliona. Na kraju glumčev dobitak je bio oko milion dolara.

Iako je u decembru prošle godine podnela žalbu na ovu presudu, Amber je odlučila da je povuče i da prihvati nagodbu i isplati bivšem mužu novac.

Sada, izvor blizak Depu je otkrio da je glumac napravio spisak dobrotvornih društva između kojih će podeliti ovaj milion, odnosno doniraće po 200 hiljada dolara različitim organizacijama. Odlučio se za pet društava koji se bave ugroženom i bolesnom decom, potom ona koja vode računa o očuvanju planetu i oni koji se bave ugroženim manjinama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz