Pretraži

DONELI ODLUKU: Mirka i Vujadin kupuju nekretninu na Kipru

Showbiz
0
Photo: Instagram/savicvujadin

Poznati par već punu deceniju živi u vanbračnoj zajednici, u kojoj su dobili četvoro dece, a zbog prirode Vujadinovog posla, oni se često sele.Naime, Mirka i Vujadin nedavno su živeli u Nikoziji, a kako saznaju beogradski mediji, par ima nameru da kupi nekretninu na Kipru.

– Vujadinu se dopala jedna vila sa pogledom na more. Prijatelji su mu ponudili da je kupi i sve je izvesnije da će se na taj korak uskoro i odlučiti. Ne verujem da će tamo da žive, ali sigurno da će rentirati nekretninu. I deci se jako dopada, naročito jer je ta kuća izdvojena od ostalih. U mirnom je kraju i baš je za elitu. Ne znam tačno koja je cena, ali nije jeftino – kaže izvor.

Glumica je ranija za medije otkrila kako izgleda život na tom ostrvu:

– Na Kipru nam je novina to što je sve sa suprotne strane, od vožnje, preko volana u automobilu, do stepenica u tržnom centru. Prvo smo se sudarali sa prolaznicima koji hoce na jednu stranu, a mi idemo na drugu, a onda smo i to naucili. S druge strane, novi jezik, hrana… Na sat vremena od vas je planina sa snegom, ali i more. Zanimljivo je sve to – rekla je ona. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz