Pretraži

DONELA JE KONAČNU ODLUKU: Kim Kardašijan će razvod od Kanjea Vesta prikazati kroz dva rijalitija

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Kim je već snimila dvadesetu, ujedno i poslednju sezonu rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanovima", koji se snimao u periodu kada su se pojavile glasine o razvodu, a te epizode biće emitovene u martu ove godine.

U poslednjoj sezoni porodičnog rijalitija biće prikazan period od poslednjih devet meseci braka Karadašijanke i Kanjea. Međutim, neki izvor tvrde da se Kim neće često pojaviljivati u poslednjoj sezoni "U korak sa Kardašijanovima".Kako je njena porodica prekinula sradnju sa televizijom "E!", novi rijalitiji u kojima će biti prikazan razvod Kim i Knajea emitovaće se na Disney kanalu, na Hulu televizijskoj mreži.

Detalji tog programa još uviek nisu potvrđeni, ali je prilikom najavljivanja novog partnerstva, direktorka Walt Disney televizije Dana Vladen istakla da je preferira rijalitije bez scenarija.

Podsetimo, Kim je podnela dokumenta za razvod braka preko svoje advokatice Laure Vaser, ali tačan datum razvoda nije poznat. Navodno ni Kim ni Kanje neće osporiti predbračni ugovor koji su potpisali, te će se sporazumno razvesti.

Kanjeov bipolarni poremećaj i mentalno stanje neće uticati na starateljsvo nad njihovo četvoro dece, ćerki Nort  i Čikago, te sinova Sejnta i Psalma, a Kardašijanka je već navodno tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad decom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz