Pretraži

DOKAZ KOJI SU SVI ČEKALI: Isplivao video koji potvrđuje Britninu izjavu da je mučena godinama

Showbiz
0
Screenshot: Youtube

U svom obraćanju sudu, muzička pop princeza Britni Spirs ispričala je mnogo šokantnih stvari o tome kako izgleda njen život pod starateljstvom, a sada se pojavio dokaz za jednu od njenih tvrdnji.

Britni Spirs, koja od 2008. godine nema prava da upravlja svojim novcem niti da donosi odluke o bilo čemu u svom životu, pre samo par dana je pred sudom u Los Anđelesu konačno otvoreno pričala o tome kako otac Džejmi Spirs i njen "starateljski tim" kontrolišu svaki aspekt njenog života.Ona je iznela potresne detalje, poput toga da želi da se uda i ima još jedno dete, ali joj staratelji ne daju da ode kod lekara i izvadi spiralu, da joj je davan lek koji je omamljuje do mere da ne može da govori, da ne može da koristi sopstveni novac i još mnogo šokantnih tvrdnji o kojima možete čitati OVDE

Britni je istakla i da je 2018. godine naterana da ode na turneju ,,Piece of Me" iako to nije želela.

Sada je jedan pevačicin fan na Tviteru podelio snimak nastao u Atlantik sitiju, tokom pomenute turneje, koji pokazuje da je Spirsova, po svemu sudeći, morala da nastupa u lošem zdravstvenom stanju.

  • Ovde je vrlo, vrlo vruće. Mislim da ću se onesvestiti, bolesna sam. Zapravo sam u groznici, imam temperaturu 39 stepeni – kaže pevačica na snimku, kao da to nije ništa strašno, te je zatim pitala fana koji se popeo na binu kako se zove, pozvala ga da igra sa njima i nastavila nastup.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz