Pretraži

,,DOK OVO PIŠEM, PONOVO OSEĆAM BOL“: Slavna manekenka nakon gubitka bebe objavila esej i otkrila sve potresne detalje

Showbiz
0
Photo: Instagram/chrissyteigen

Manekenki (34) dijagnostikovana je delimična abrupcija placente u 20. nedelji trudnoće.

 – Uvek sam imala problema sa placentom. Njegov stomak nije uzimao dovoljno hrane iz moje placente. Ali ovo je bila moja prva abrupcija. Pratili smo ga vrlo pažljivo, nadajući se da će se sve zaceliti i prestati. U krevetu sam krvarila lagano, ali ceo dan, i menjala pelene na nekoliko sati kada je postalo neudobno ležati u krvi. Zapravo sam postala stručnjak za pelene za odrasle za svoju ličnu zabavu – počela je ona svoju priču.

Krvarenje manekenke je postajalo sve gore i gore.

Ona je napisala: „Džek je jedva mogao da pluta okolo. U nekim trenucima sam se zaklela da je bio toliko dole da sam mogla da legnem na leđa i da osećam njegove ruke i noge izvan stomaka.”

Krisi je rečeno da njen dečak „neće preživeti“ uprkos mnogim transfuzijama krvi, a možda neće ni ona.

  • Bilo je vreme za oproštaj – prisetila se ona.

  • U početku sam malo plakala, a zatim sam grcala od bola i tuge, i nisam mogla da udahnem zbog neverovatno duboke žalosti –  napisala je.

  • Čak i dok ovo sada pišem, ponovo osećam bol. … Potpuna tuga – dodala je manekenka.Nakon što je Krisi izgubila dečaka ona i njen suprug Džon Ledžend držali su bebu kako bi se oprostili i rekli joj  "zbogom“.

Tajgen je napisala: „Tražila sam od medicinskih sestara da mi pokažu njegove ruke i stopala i ljubila sam ih iznova i iznova. Nemam pojma kad sam stala. Moglo je da prođe 10 minuta ili sat".

Iako su mnogi bili u šoku jer je objavila potresne fotografije iz bolnice posle spontanog pobačaja, nju nije bilo birga zbog toga.

  • Preživela sam to, odlučila sam da to učinim i više od svega, ove fotografije nisu za bilo koga već za ljude koji su ovo preživeli ili su dovoljno znatiželjni da se pitaju kako ovako nešto izgleda. Ove fotografije su samo za ljude kojima su potrebne. Misli drugih mi nisu bitne – objasnila je ona.

Sada kada je Krisi kod kuće sa Ledžendom (41) i njihovom decom – Lunom (4) i Milesom (2), desi se da plače i grli svoju decu „s mnogo ljubavi“.

Dodala je: "Džekov pepeo je u maloj kutiji i čeka da ga stave u zemlju u našem novom domu. Ljudi kažu da ovakvo iskustvo stvara prazninu u vašem srcu. Svakako je napravljena rupa, ali je bila ispunjena ljubavlju prema nekome koga sam toliko volela. Ne osećam se prazno."

Nakon gubitka bebe, manekenka je otkrila ime koje su izabrali, napisavši putem Instagrama: „Nikada ne odlučujemo o imenima naših beba do poslednjeg mogućeg trenutka nakon njihovog rođenja, neposredno pre nego što napustimo bolnicu. Ali mi smo iz nekog razloga počeli da zovemo ovog malog u mom stomaku Džek. Tako će nam uvek biti Džek. On se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek."

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz