Pretraži

DOK DŽEJ LO UŽIVA SA BENOM, BIVŠI JOJ PIŠE: Aleks Rodrigez poslao ovu poruku pevačici

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Bivši bejzbol igrač pokazao je svojim potezom na društvenim mrežama da između njega i Džej Lo nema "zle krvi", pošto je lajkovao rođendansku čestitku pevačicine sestre Linde Lopez.

  • Moj najbolji prijatelj zauvek, volim te više nego što rečima mogu opisati – napisala je Linda uz selfi sa Dženifer.

  • Ne samo da si najzabavnija, već moja vožnja ili smrt, osvetljavaš moj svet i pokazuješ mi šta je sve moguće i uvek si moja inspiracija. Ponekad ne mogu da verujem da sam imala toliko sreće da je Bog stavio prelepu dušu u moj život. Želim ti najbolji rođendan do sada – dodala je ona.

Izvor blizak pevačici rekao je da je sportista kontaktirao Džej Lo privatno i poslao joj lepu poruku poželevši joj srećan rođendan.



Iako je latino diva u romansi sa Benom Aflekom, izvor je potvrdio da su ona i Aleks "u srdačnim odnosima i da komuniciraju o zajedničkim ulaganjima". Međutim, u trenutku kada je pevačicin odnos sa glumcem postao ozbiljniji, njihova komunikacija se ograničila.

Drugi izvor tvrdi da je Aleks pozvao Dženifer da joj čestita rođendan. 

  • On ceni njeno prijateljstvo i partnerstvo. Želi dobro njoj i njenoj deci. Oni ne komuniciraju mnogo, ali imaju puno poslova zajedno – rekao je.

Izvor je dodao da Aleks uživa u vremenu sa svojim prijateljima i porodicom. Našao se na odličnom mestu. Zadovoljan je gde je u svom životu i zabavlja se provodeći vreme sa svojim timom, prijateljima i porodicom.

Ubrzo nakon što su Aleks i Dženifer objavili da su raskinuli u aprilu, ona je ponovo obnovila ljubav sa Benom. Od tada, oni su ponovo nerazdvojni. Dobitnik Oskara bio je pored svoje izabranice dok je slavila svoj 52. rođendan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz