Pretraži

„Doći će ti Zorana glave“: MC Stojan ne prestaje da provocira bivšu devojku, novom objavom joj uputio jasnu poruku (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Poznati izvođač MC Stojan ne prestaje da provocira svoju bivšu devojku, pevačicu Zoranu Mićanović, a njegovo ponašanje sada je izazvalo mnogobrojne komentare.

MC Stojan i njegov ljubavni život bili su u poslednje vreme jedna od glavnih tema medija. Naime, popularni pevač je pre nešto više od dva meseca stupio u vezu sa koleginicom Zoranom Mićanović.

Ono što je privuklo najveću pažnju kada je ova veza u pitanju bila je razlika u godinama, s obzirom na to da je MC Stojan čak 22 godine stariji od Zorane koja je tek nedavno napunila 19 godina.

Premda su njih dvoje govorili kako su „godine samo broj“ i kako nisu prepreka njihovoj ljubavi, i mada su se čak pojavile priče o svadbi, na kraju je ipak došlo do prekida veze.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, Zorana je rešila da prekine vezu nakon storija koji je pevač snimio tokom posete Kipru, a na kom se video veliki broj devojaka.

„Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava na Kipru. Zorana, izvini, kako je tako je“, rekao je reper nakon čega je Zorana podelila taj snimak, pa u opisu napisala:

„Nismo više u vezi. Hvala…“

I premda je ona za medije potvrdila da je njihovoj vezi došao kraj, MC Stojan je nastavio da provocira pa je ubrzo objavio snimak na kom je pokazao njihove zajedničke trenutke, i mada je klip naišao na oprečne komentare, on je sada rešio da nastavi u istom maniru.

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio snimak na kojoj se vidi on na jednoj proslavi kako se smeje nakon što mu je stigla poruka, a u opisu je napisao.

„Kada mi stigne poruka od ’05“, naveo je on, a fanovi su u komentarima pretpostavili da aludira na Zoranu, s obzirom da je ona 2005. godište.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

„Ti i Zorana“, „Tebi će mala Zorana glave doći brate, „Čuvaj nam Zoranu“, „Slatko“, bili su samo neki od komentara, dok su mnogobrojni pratioci jednostavno u komentarima označili pevačicu.

Podsetimo se, Zorana je nedavno gostovala u emisiji „Bunker“ kod Lune Đogani, a tom prilikom je otkrila nepoznate detalje o njenom upoznavanju sa Stojanom, kao i kako gleda na negativne komentare povodom velike razlike u godinama.

„Mi smo se upoznali preko njegovog menadžera, on me je zvao na ručak da se vidimo, tu je bio MC Stojan. Tako smo se upoznali, počeli smo da se dopisujemo i bilo je kao ajde da izađemo i tako smo se smuvali. Posle je došlo do tog dueta. On ima jako lepe manire, kulturan je dečko, dobar je frajer. Jesu malo problem godine, ali dobro prosto ako se neko voli, razume, ne treba to nikom da smeta. Ne žive oni taj život nego mi, ali ljudima će uvek da smeta tuđ život, a ne njihov. Ja mnogo volim da čitam hejt komentare, mene to nekako hrani. Meni i njemu to ne smeta, čak se i šalimo na taj račun. Nama je lepo, mi uživamo, a kako je drugima to ne znam“, istakla je Zorana tom prilikom, pa progovorila o njegovom karakteru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz