Pretraži

„Dobro smo ostali živi“: Oglasila se Sara Reljić nakon saobraćajne nezgode, otkrila kakve povrede je pretrpela

Showbiz
0

Pevačica Sara Reljić doživela je težu saobraćajnu nezgodu, pa otkrila kakve povrede ima i sve o strahu kroz koji je prošla.

Mlada pevačica je često predmet komentara najčešće zbog svog fizičkog izgleda, a poznato je da je veoma tražena kako po klubovima, tako i na privatnim slavljima.

Zanimljivo je da Sarin izabranik živi u Autraliji, te se ona trudi da održi njihovu vezu i redovno ga posećuje kada joj to obaveze dozvoljavaju. Iako vodi ispunjen život prepun obaveza, jedan nemili događaj je sada naterao pevačicu da malo „uspori“.

U medijima se naime pojavila vest da je Sara doživela saobraćajnu nezgodu dok se vraćala sa jednog nastupa, nakon čega se i ona oglasila.

Imala sam saobraćajku, okej sam sada se dobro osećam samo je auto potpuno uništen. Neki radovi na putu su bili, nije bilo osvetljeno naleteli smo na to na neki metal, dobro smo živi ostali“, rekla je pevačica za „Telegraf“.

Ova vest izazvala je zabrinutost među njenim fanovima, pa se ona vrlo brzo oglasila i na svojim društvenim mrežama i otkrila da je pregledi tek očekuju, a da će auto morati da menja.

„Dobro sam, ne brinite se. Zapravo sutra odrađujem preglede, ali za sada sve deluje okej. Osim leve ruke – naravno. Nešto me neće sreća sa tom levom rukom. A auto… pa dobro… bilo je vreme da se menja“, napisala je Sara.

Foto: Instagram printscreen/sara_reljic.1

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz