Pretraži

„DOBRO JE DA NEKO BUDE BROMAZEPAM U VEZI“: Cvija iskreno o tome kakav tip devojke ga privlači i šta mu je važno u emotivnim odnosima (VIDEO)

Showbiz
0
Youtube/printscreen/IDJTV

Poznati reper Cvija je bio gost najnovijeg izdanja emisije "One on one" i tom prilikom govorio je o svom početku karijere, ali se dotakao i privatnog života koji uspeva uspešno da sakrije.



Jedno od pitanje je bilo i kakve devojke voli, da li mu je presudno ako je ona sličnija njemu po karakteru ili ne.

– To je večito pitanje u odnosima, da li neko treba da bude plus ili minus, da li treba kontrast u vezi i mislim da je to jako bitno što se tiče nekih stvari. Morate da se podudarite sa partnerom, da svoje zajedničko slobodno vreme iskoristite na pravi način, da imate iste filozofije života, ali opet kad su neke stvari u pitanju, dobro je da neko bude bromazepam u vezi, da bude tolerantniji od drugog – iskren je bio Cvija.

Cvija je, u odgovorima na pitanja, otkrio i koji je njegov tip devojke.

– Nemam neki tip devojke, jako mi je bitno da je neko iskren, da mogu da se oslonim, da ima lep osmeh, da živi neki radan, vredan i zdrav život. A i da imamo neke suštinske iste životne stavove – rekao je on.

A šta je još Cvija otkrio kada je privatni život u pitanju, s kim bi snimio duet i kakvi su mu planovi vezani za karijeru, saznajte u videu ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz