Pretraži

DOBIO IME PO SLAVNOM GLUMCU: Din otkrio sve o muzičkim počecima, pa priznao šta je njegov najveći problem

News
0
Foto: IDJTV

On je sada sa Darkom na eliminacijama sumirao utiske i otkrio kakav je osećaj bio kada je dobio prvi veto u takmičenju.



Kada sam video Darka imao sam mali flešbek na onaj trenutak kada sam sišao dole i počeo da ga grlim. Čak mislim da sam bio uzbuđeniji danas nego prošli put što me je jako iznenadilo, ali da baš sam se radovao da ga vidim opet.

Darka je zanimalo da li je Din njegovo pravo ime, nakon čega je on otkrio pozadinu koja se krije iza ovakvog imena.

Moje ime sa kojim želim da se predstavim je Din, jer nema puno Dinova. Mama je htela da me nazove po Džejms Dinu, a tata je rekao da je lepše samo Din. Otkad sam bio mali, otac mi je govorio da sam stalno na moru đuskao uz talase i muziku, ali sam sa 14, 15 krenuo da pevušim. Sa 16 godinama je krenula gitara usput. Počeo sam na nemačkom, potom na engleskom, onda sam probao malo na našem, tako da kombinujem ta tri jezika rado.

Mladi pevač je otkrio da najbolje funkioniše pod pritiskom.

Volim pritisak. Volim te situacije kada sam pod pritiskom jer tad najbolje radim. Nadam se da ga neću razočarati i radujem se tome.

S obzirom na to da je Din student medicine Darka je zanimalo da mora da bira između pevačke karijere ili karijere lekara šta bi izabrao.

Iskreno, ovo moramo da isečemo jer ne sme mama da čuje, ali taj osećaj kad stojim na bini to je osećaj koji nijedan drugi ne može da mi uzme. Ja sam rođen za to i prvi put kada sam stao na binu ja sam to osetio i to pitanje mi sto puta dođe i u mom srcu znam da će muzika uvek biti na kraju moj izbor, sve drugo bi bila laž.

Din je kroz šalu otkrio koji je njegov najveći problem trenutno.

Pre godinu i po dana sam imao trideset kila manje i u međuvremenu sa obavezama i svim sam se ugojio. Volim jelo, volim više nego išta, volim da pojedem. Ja kad dolazim iz Prijepolja od svojih, moram da prođem kroz Čačak i ne mogu da prođem, a da ne svratim na pečenje i iskreno to mi je trenutno najveći problem.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News