Pretraži

DOBIO ĆERKU, PA PRIREDIO SUPRUZI IZNENAĐENJE: Danijel Alibabić se pohvalio prelepim vestima, a evo šta mu je poručio bivši učesnik IDJShow-a! 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/danijel_alibabic

Danijel se lepim vestima pohvalio putem Instagrama, gde je fanovima otkrio da je na svet stigla njegova naslednica, a uz to je pokazao i kakvo iznenađenje je ovim povodom priredio svojoj izabranici Bibi Barović. 



– Moja Biba je danas na svet donela devojčicu koju sam toliko želeo. U njihovu čast danas premijerno slušate pesmu “Ona je” koja opisuje kakva je moja Biba. Želja mi je da svaki muškarac posveti ovu pesmu svojoj voljenoj osobi i da se svaka voljena osoba pronađe u istoj. Uživajte! – napisao je Danijel uz objavu na Instagramu, a komentari oduševljenih fanova i prijatelja ne prestaju da mu upućuju čestitke.

 

 

Među njima je i bivši učesnik IDJShow-a Emel Franca, koji je ponosno istakao da je sarađivao sa Danijelom na pomenutoj numeri, a priliku je iskoristio da kolegi čestita na prelepim vestima. 

– Pesma koju smo moje kolege i ja radili za Danijela Alibabića, koji je danas dobio ćerkicu, a ujedno izbacio pesmu koju je posvetio svojoj lepšoj polovini. Da je živa i zdrava, nek je sa srećom! – napisao je Emel uz objavljeni video na Instagramu. 

Foto: Instagram printscreen/emel_franca

Foto: Instagram printscreen/emel_franca

 

 
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz