Pretraži

Đole Đogani otkrio da je teško podneo razvod

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Đole i Slađa bili su u braku iz kog imaju dve ćerke, a pevač ne krije da je razvod teško podneo. 

Dosta se pisalo o tome šta je uzrok njihovog razvoda, javnost je uglavnom krivila Vesnu i smatrali su da je ona ta, koja je rasturila njihovu porodicu, ali su Đole i Slađa ćutali o razvodu i ostali u prijateljskim odnosima. 



Međutim, denser je sada odlučio da progovori o tom periodu i otkrio ono što je mnoge iznenadilo, prenose domaći mediji. 

– Veoma teško sam podneo razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj. Video sam unapred ceo život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje – otkrio je Đole i dodao:

  • Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: "Ti i treba da ideš kod psihijatra". Jednom sam uspeo da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo.

On je izneo da Slađa nije mogla da se snađe sa novcem i popularnošću i otkrio šta je to što je bilo presudno za krah njihovog braka.

  • U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta. Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: "Ajde lepo da završimo sa svim tim" – zaključio je pevač. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz