Pretraži

Đokovići u društvu najmoćnije žene u svetu mode: Jelena zablistala u bajkovitoj haljini, Novak privukao svu pažnju nesvakidašnjim stajlingom (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Žena najpoznatijeg i najuspešnijeg tenisera na svetu, Jelena Đoković oduševila je sve kada se našla u društvu jedne od bitnijih žena u svetu mode.

Jelena Đoković važi za jednu od najbolje obučenih žena sportista. Iz dana u dan nam pokazuje kako jednostavni komadi u ormaru mogu da izgledaju prefinjeno i elegantno ukoliko se dobro iskombinuju, a da mnogi primećuju njen fantastičan ukus pokazuje činjenica da je jedna od glavnih zvanica na prestižnom događaju svetski poznatog časopisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Ona se pojavila u jednostavnoj beloj haljini nalik košulji dok je na nogama imala sandale na štiklu u boji kože. Jednostavno stilizovanom kosom je istakla odevnu kombinaciju, te nije ni čudno što su svi objektiivi bili upereni pravo u nju.

Jelena je zajedno u društvu Novaka bila gošća ovog događaja u Parizu, a pored njih tu su se našli Tamara Kalinić sa svojim verenikom i Mik Džeger.

Ovog puta nije samo Jelena ta koja je ostavila mnoge prisutne bez daha, već je i Novakova odevna kombinacija dobila dosta pohvala, jer je ovo nešto nesvakidašnje što se kod našeg sportiste do sada nije videlo.

@draganivanjica Novak stigao u Pariz! Kako vam se dopada stajling?🤩🎾 📽️ @vogue.adria #novakdjokovic ♬ original sound – Dragan🔴⚪

Novak je nosio crne pantalone, a sve to je ukombinovao sa lanenom košulja – majicom koja je na sebi imala print tenisera Renea Lakoste, što je mnogima zapalo za oko, jer je nosio ovakav jedinstveni komad.

Koliko god da je Novak uvek u centru pažnje, Jelena je sada ipak malo više preovladala, jer je uhvaćena u društvu žene koja je zadužena za najbolji modni događaj na svetu, a u pitanju je Ana Vintur.

Foto:Printscreen/Instagram:mihailoanusic

Na Instagramu je osvanula Jelenina i Anina fotografija gde se moglo primetiti da sa osmehom razgovaraju, što nam može zasigurno potvrditi da Vintur uživa u društvu Jelene.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz