Pretraži

Đokovićevu devojku sa kojom je bio pre Jelene, zovu srpskom Džej Lo

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković,  petnaest godina je u vezi sa Jelenom, a 2014. godine oni su se venčali. Mnogi ne znaju da je pre Jelene bio sa atraktivnom crnkom, kako prenose mediji. 

Iako je Nole sada porodičan čovek, ima ženu i decu, u mladosti su ga povezivali sa raznim lepoticama. 

Pre nego što je postao poznat svuda u svetu, njegovo srce osvojila je crnka Lidija Popović, a navodi se da je do kraja njihove ljubavi došlo, kada je njegova karijera krenula da ide uzlaznom putanjom. Ubrzo nakon raskida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom. 

Lidija je tada bila nepoznata javnosti, ali danas je ona poznata u svetu muzike. Njeno umetničko ime je Lejdi Li i ona je uspešan di-džej, a na nstagramu je prati preko 170 hiljada pratilaca. 

Da je njena karijera na zavidnom nivou i vrlo uspešna, govori činjenica da je pre dve godine imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog nastupa je zaradila i do 30.000 evra, kako su preneli mediji. 

Zbog njenog izgleda, Lidiju često nazivaju i srpskom Džej Lo, a jednom prilikom je otkrila kakva je bila veza sa Novakom Đokovićem.

– Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar. Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam – rekla je Lejdi Li. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADY LEE (@ladyleeofficial)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz