Pretraži

Đoković ispunio želju holivudskom glumcu, nakon što ga je spomenuo u intervjuu

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

– Novaka Đokovića naravno! Obožavam da igram tenis, kao i mnogi članovi moje porodice. Zaista se nadam da ću ga upoznati u budućnosti i, molim vas, recite mu da me kontaktira, neka mi piše na Instagramu! (smeh) – rekao je Bajron. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Byron Mann (@byronmann1)

Novak je pročitao Bajronov intervju i javio mu se putem Instagrama, a nakon toga glumac je i otkrio više o tome kako je izgledalo kada je shvatio da mu zapravo piše Novak Đoković.

  •  Dobio sam privatnu poruku od Novaka Đokovića na Instagramu. Bio je veoma zahvalan što sam govorio lepo o njemu u intervjuu i uputio mi je ljubazne reči vezano za moju filmsku karijeru – započeo je Bajron.
 S obzirom da sam neko ko igra tenis ceo svoj život, ostao sam zatečen kada mi je stigla poruka. Prvo sam pomislio da je možda lažan profil, ali onda sam ga detaljno pregledao i shvatio da je pravi – dodao je glumac. 

 Video sam srpski jezik na njegovim objavama, tako da sam bio siguran da je to zapravo on. Bilo je to zaista lepo iznenađenje i velika čast za mene. Želim mu nastavak ogromnog uspeha dok igra na Vimbldonu. Živela Srbija! – zaključio je holivudski glumac.

Holivudski glumac i Novak se sada prate na Instagramu, a tome svedoči fotografija ispod teksta. 

Photo: Instagram/djokernole

Photo: Instagram/djokernole

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz