Pretraži

Srpski dizajner kreirao komad koji je obeležio Victoria’s Secret Show: Điđi Hadid prošetala posebnu kreaciju, ali ovo nije njegov prvi svetski uspeh

Showbiz
0

Nakon šest godina pauze, Victoria’s Secret Show se vratio na velika vrata, a svetski mediji već dva dana ne prestaju da bruje o ovom događaju, te će mnoge iznenaditi činjenica da je u kreiranju jednog od para krila učestvovao srpski dizajner.

Neki od najprepoznatljivih anđela koji su obeležili jednu eru ovog brenda, poput Adriane Lime, Alesandre Ambrozio, Ducen Kros, Kendis Svaponel, ponovo su prošetale pistom, a njima su se priključile i brojne nove nade, kao i plus size, trans i modeli u boji kože, s obzirom na to da je brend poradio na svojoj inkluzivnosti zbog koje su se i našli na meti kritika pre nekoliko godina.

Reviju je otvorila Điđi Hadid u delikatnom roze komadu predviđenom za spavanje, ali su najveću pažnju privukla velika krila takođe u roze boji. Krila su često u centru pažnje kada je o ovom brendu reč, s obzirom na to da predstavljaju njihov simbol.

Ovaj komad koji je i otvorio reviju nakon šest godina pauze dizajnirao je ni manje ni više nego srpski dizajner Miodrag Guberinić. Ovo su definitivno bila krila koja su zasenila sva ostala na ovom događaju i po mišljenju mnogih ostavila najveći pečat na jednoj od najvažnijih modnih događaja godine.

„Ostvarenje snova, kreiranje krila za otvaranje revije Victoria’s Secret, plus još tri luka. Od srca hvala dizajneru revije Zaldiju što mi je ukazao poverenje u stvaranju ovog jedinstvenog komada“, napisao je Miodrag na Instagramu, zahvalivši se glavnom odgovornom dizajneru revije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Guberinic (@miodesignnyc)

Guberinić nije nepoznat na svetskoj modnoj sceni – njegovo ime stoji iza kostima za muzičke turneje Madone, uključujući „Rebel Heart“ i „Madame X“, kao i za brojne pozorišne hitove na Brodveju poput „Frozen“, „Moulin Rouge“, „Mean Girls“, „Pretty Woman“ i „Hamilton“.

Njegova bogata biografija uključuje i rad na popularnim serijama kao što su „The Tick“, „Gotham“ i „Mrs. Maisel“, dok je radio i kao kostimografski asistent na filmskim projektima, uključujući Spilbergov rimejk „West Side Story“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz