Pretraži

Dizni izbacio prvi trejler za seriju o liku iz Star Warsa

Showbiz
0
Photo: Pixabay

U početku je u planu bilo da priča o Obi Vanu bude film koji bi režisirao Stefan Daldraj a scenario pisao Husein Amini. Izgledalo je kao da će film početi da se snima ali zbog neuspeha filma o Han solu, Dizni je doneo odluku da se posveti serijama za sajtove za strimovanje.Na sreću priča o Obi Van Kenobiju je prerađena u seriju za Dizni Plus i posle par odlaganja potvrđeno je da će serija početi da se prikazuje 25. maja 2022. Povodom objavljivanja datuma izbačen je poster na kom se vidi Evan Mekgregor u pustinji na Tatuinu. Fanovi će morati da dobro zumiraju sliku ukoliko žele da bace pogled na Obi Vana, kojeg je Evan poslednji put igrao u epizodi III Revenge of the Sith, piše Noizz.

Detalji radnje nisu još objavljeni ali je potvrđeno da priča počinje deset godina nakon treće epizode. Evanu će se u filmu pridružiti i Hejden Kristensen koji će ponovo igrati ulogu Dart Vejdera. Iako se idalje samo nagađa kako će se njihovi putevi ponovo ukrstiti, Dizni tvrdi da je Anekinovo propadanje i transformacija u Vejdera Obi Vanov najveći poraz.

Iako strpljivi fanovi ove franšize jedva čekaju novi film, mnogo njih je izrazilo nezadovoljstvo jer se svaki put deo radnje odvija na Tatuniju. Ovo posebno važi za mlađe fanove koji prve tri epizode ipak vole jer su odrasli na njima.

Ipak lik Obi Van Kenobija se smatra jedinom svetlom tačkom prve tri epizode, čak i kod najvećih kritičara ove trilogije. Izgleda da fanovi svih uzrasta imaju oko čega da se raduju povratku Džedaj mastera.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz