Pretraži

DIVA PONOVO U BEOGRADU: Džej Lo dolazi na proslavu srpskog biznismena

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Latino diva Dženifer Lopez stiže u Beograd na jednu privatnu proslavu.



Prema saznanjima Kurira, radi se o zabavi jednog biznismena koji je za to platio čak 200.000 evra.

Sve bi trebalo da se desi krajem maja kada će Džej Lo privatnim avionom da sleti na beogradski aerodrom, a tamo će je čekati vozilo koje će je odvesti na lokaciju.

Navodno, taj biznismen je već organizovao zabave na kojima su bile svetske poznate ličnosti, pa dolazak Džej Lo i nije iznenađenje.

– Planirano je da Dženifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cenu je uračunat pevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gde će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom – rekao je izvor.

Zanimljivo je da sa njom neće biti Ben Aflek, a svi ostali detalji vezani za dolazak se drže u strogoj tajnosti. Pevačica je potpisala ugovor u kom piše i da ima pravo da otkaže dolazak, ali će novac biti vraćen u tom slučaju.

Podsetimo, Dženifer je prvi put u našoj zemlji bila 2012. godine kada je organizovala veliki koncert, a tom prilikom je privukla simpatije publike kada se ogrnula srpskom zastavom.

– Oduševljena sam. Ljudi su fenomenalni. Očekivala sam da me ovoliko volite. I ja sam opčinjena vašim narodom – rekla je tada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz