Pretraži

„DIŠEM TI ZA VRAT, ZA PETAMA SAM TI“: Bekvalčeva slala preteće poruke ženi svog bivšeg muža!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva

Bekvalčeva tako neretko spominje svoje ljubavi i bivše muževe, pa je tako bio i ovog puta, kada je Nata iznela jedno šokantno priznanje.

Kako je pevačicin bivši muž Dača Ikodinović sada u srećnoj zajednici sa Majom Ognjenović, Nataša je upitana da li je istina da je proganjala Maju i slala joj preteće poruke.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Bekvalčevu je ovo pitanje najpre nasmejalo, a onda je rešila da sa fanovima podeli jednu neobičnu situaciju u kojoj se našla. Naime, kako je rekla, nije uhodila Maju, jeste drugu ženi svog bivšeg.

  • Nepravedno sam optužena da sam uhodila Maju, jer je u pitanju neki drugi muži njegova sadašnja žena… Došlo je do zabune… Moja ćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obaveštenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj: „Vidim te šta radiš“, „Pratim te“, „Za petama sam ti“, Dišem ti za vrat"… Kada sam videla da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogrešila i da to nije moja ćerka.


Nataša nije otkrila koji bivši muž je u pitanju, ali je ovom izjavom ponovo napravila pometnju i postala viralna na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz