Pretraži

DIRNULA JAVNOST: Milica Pavlović ovim rečima rasplakala fanove

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Video koji je Milica Pavlović objavila na svom Instagram profilu raznežio je sve koji su imali sreću da osete ljubav između bake i unuke.

  • Ovu emociju i količinu ljubavi vam ne mogu opisati. Zaustavlja dah. Zaustavlja svet. Ostaje samo ona i njena lepota duše. Moja Rada – napisala je ona na svom nalogu, a svojim rečima  je dirnula mnoge pratioce. 


Milica je bezbroj puta ponovila da zahvaljujući baki i deki, koji su o njoj preuzeli brigu kada je imala samo šest meseci, zna šta je srećno odrastanje. Kasnije, kada je, što bi naš narod rekao „postala svoj čovek“, svakodnevno se trudila da im ulepša život, a od kada je prošlog novembra preminuo deka Vladimir svu svoju ljubav usmerila je na baku. Da bi joj bila što bliže, našla joj je smeštaj u jednom prijatnom domu za stare u Beogradu, gde može često da je posećuje. Sada, kada se epidemiološka situacija sredila, došlo je vreme da baka i ona krenu na zajedničke ručkove.

Evociranje uspomena je u takvim trenucima neizbežno, a Milica je u mnogo intervjua rekla da je bakina i dekina najveća želja bila da ona diplomira, kupi stan i osnuje porodicu. Kada se uselila u svoj stan, ponosno je izjavila da je prve dve želje već ispunila. Ova treća još čeka, a sigurno je da su na Miličino formiranje predstave o braku kakav bi želela uticali upravo Rada i Vladimir. Kada su slavili 62. godišnjicu, atraktivna pevačica je napisala:

  • Volela bih da u životu doživim ljubav, brak, zajednicu i da kroz život idem kao što su to uradili moji najmiliji! Bako, deko, hvala vam što ste bili najbolji uzori koje sam mogla da imam – izjavila je Milica. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz