Pretraži

Dino Merlin, Ceca, Saša Matić i Jelena Karleuša na Kopaonik Music Week-u u martu!

Showbiz
0
Photo: Promo

Dva vikenda za redom, u periodu od 10. do 20. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za vrhunski provod i uživanje u idealnom martovskom skijanju i koncertima za pamćenje. 

U velikoj dvorani hotela Grand, festival će prvog vikenda otvoriti Ceca i Saša Matić, dok će Dino Merlin i Jelena Karleuša održati koncerte drugog vikenda festivala! Skymusic će i ove godine u saradnji sa izvođačima i njihovim timovima svim posetiocima prirediti jedan potpuno novi doživljaj, budući da će otići korak dalje kada su u pitanju scenska produkcija i efekti, pa će publika imati priliku da svedoči do sada neviđenom spektaklu.

Ulaznice se prodaju isključivo u sklopu vrlo limitiranog broja specijalno kreiranih aranžmana u hotelima Grand, Gorski i Viceroy, a najbrže očekuju najpovoljnije cene u pretprodaji i najbolja mesta u sali.

Kapacitet događaja je ograničen zbog Covid19 mera koje su na snazi, a posetioci ski centra moći da urade neophodne laboratorijske testove na Covid-19, kao i da se vakcinišu u prostorijama Doma zdravlja Raška na Kopaoniku.

Telefon za rezervacije je +381 60 66 70 318 a više informacija može se naći na sajtu musicweek.rs

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz