Pretraži

DIDI J SNIMA DUET SA SVETSKOM REPERKOM: Poznato o kome je reč

Showbiz
0
Photo: Instagram/ didijofficial

Naime, u pitanju je pesma na kojoj će Didi J raditi sa jednom od najpopularnijih reperki današnjice – Igi Azelijom, što je pevačica i potvrdila na svom Instagram profilu.

Screenshot: Instagram/didijofficial

Screenshot: Instagram/didijofficial

 

Didi je na storiju postavila fotografiju sebe i reperke, a uz to je i napisala "Uskoro stiže", aludirajući na novu numeru. 

Njene fanove obradovala je ova vest, a po svemu sudeći, jedva čekaju da poslušaju duet.

Dijana je i ranije najavljivala duet, ali tada nije želela da otkrije sa kojom će svetskom zvezdom ukrstiti vokal.

  • Spremam jedan duet sa reperkom koja je jako popularna u Americi i čitavom svetu. Vi sigurno znate za nju, svi su čuli za nju, nema ko nije. Ima bebu i to je nešto što mogu da otkrijem, pa vi sad nagađajte, a samo nekoliko njih je dobilo bebu u skorije vreme – rekla je pevačica ranije za medije.


Međutim, to nije jedino iznenađenje koje nam priprema, jer je Dijana nedavno obelodanila da će na jednom projektu sarađivati sa jednim od najpopularnijih košarkaša na svetu NBA zvezdom Andreom Dramondom.

Podsećamo, Didi J već godinama u Americi gradi muzičku karijeru, a jednom prilikom rekla je da je taj poduhvat bio jako težak i ozbiljan, pogotovo što postoji milion drugih izvođača koji žele isto kao ona.

Ipak, izgleda da se Didi izborila i da osvaja našu, ali i svetsku muzičku industriju, pa se nedavno našla i na naslovnici jednog američkog magazina o poznatima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz