Pretraži

Didi J isprozivala srpske zvezde

Showbiz
0
Photo: Instagram/ didijofficial

Ona je pričala o svojim odevnim kombinacijama, pa istakla kako uvek ima spremnu odeću u slučaju da je pozovu u neko televizijsko gostovanje.

  • Imam veliku kolekciju garderobe i cipela. Uživam u tome, jer sam i modni dizajner i stilizujem i samu sebe – pričala je Didi.


Ona je istakla kako nije potrebno imati u ormanu brendiranu odeću, da biste izgledali lepo, već je nega presudna. Kako i ona voli da se obuče provokativno kada nastupa, otkrila je da njen muž nema ništa protiv toga, čak šta više da je podržava i potencira da se tako oblači, međutim, nije bila blaga prema svojim koelginicama iz Srbije kada je u pitanju stajling.

  • Mislim da zvezde u Srbiji i te kako moraju da napreduju što se stajlinga tiče. Pre svega moraju da prestanu da nose fejk stvari, meni je to užasno. To lažno predstavljanje sebe, da kao imate tu torbu koja je lažna, a zapravo je nemate i šta će ljudi pomisliti o vama, onda ste i takav čovek. Neko pre svega treba da vas ceni zbog toga što vi zapravo jeste, nema veze da li nosite Šanelovu ili neku jeftinu torbu – rekla je Didi za jednu domaću emisiju. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz