Pretraži

„DEVOJKU NAŠAO NISAM, ALI PESMU JESAM“: Emel o budućim projektima i konkurenciji u IDJShow-u

News
0
Photo: Promo

Između ostalog, Emel nam je otkrio i da priprema solo singl, za koji veruje da će biti mega hit.

Kako si zadovoljan svojim prethodnim nastupom? Da li bi nešto promenio?

  • Iskreno i nisam baš zadovoljan, moglo je to dosta bolje. S obzirom na to da sam se spremao bukvalno dva dana i da sam pesme pripremio u kratkom roku, nastup je ispao onako, nezadovoljavajuće. Svakako, mislim da će naredni biti baš dosta bolji.

Reljinim komentar je glasio da pevač mora da, bez obzira na sve probleme, izađe na binu i pokida. Da li se slažeš sa time i da li je to baš uvek moguće?

  • Pa slažem se. Ovaj posao je nemilosrdan što se tiče takvih stvari i bukvalno moraš da pevaš i kada ti se najmanje to radi. Tako da, saglasan sam sa njim i mislim da je sve ispravno rekao.

Šta pripremaš za naredni nastup?

  • Ne mogu da vam to otkrivam. Baš ništa ne smem da kažem. Mogu samo da poručim da vredno radim na nastupu, a kako će to izgledati videćete u nedelju.
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

U svom predstavljanju si rekao da nemaš devojku. Da li si je možda našao u IDJShow-u?

  • Devojku našao nisam, ali dobru pesmu jesam. Došao sam sa Natalie iz Makedonije, iz Skoplja i mogu da kažem da vam donosimo dva mega hita. Reč je o dva solo singla. Darko Dimitrov je radio aranžman i muziku, a tekst smo pisali Violeta Mihajlovska i ja. Pesme bi trebalo da izađu u narednih mesec dana, poručujem publici da se pripreme za ove hitove.

Da se vratimo na devojke. Ima li nekih simpatija u takmičenju sa tvoje strane?

  • Ja moram da priznam da je u početku bilo, ali posle smo svi izgradili prijateljski odnos. Ne želim da otkrivam prema kome sam osetio simpatije, ako se nešto nekad desi, otkrivam vam sigurno.

Kako si otkrio da želiš da se baviš muzikom?

  • Verovali ili ne, sve je počelo od moje osnovne škole, kada sam imao 13 godina i pevao himnu u školskom horu. Tadašnji nastavnik mi je probudio želju za muzikom. Ozbiljnije sam počeo da se bavim pre nekoliko godiina kada sam upisao privatnu školu pevanja. Posle toga je usledila i velika scena Evrovizije…

Smatraš li da si u prednosti u odnosu na druge takmičare jer si već nastupao na velikoj sceni?

  • Evrovizija je Evrovizija. Taj osećaj ne mogu da opišem. tamo nisam imao tremu tokom nastupa, ali nakon toga sam se srušio. Ovo je takođe veliki izazov, nisam ranije imao priliku da se takmičim na ovaj način. Na ovom šouu gledam ljude podjednako, svi smo mi isti. Ja imam svoj stil i pravac, kao i oni, tako da se svi izdvajamo na poseban način. Ne mislim da je neko u prednosti od nas.

Ko ti predstavlja najveću konkurenciju?

  • Amna mi je najveća konkurencija, priznajem. Znam šta ona radi, šta se dešava u njenom životu i kakve pesme ima. 

Sa kim bi voleo da uradiš duet?

  • U šouu bi mi duet najviše odgovarao sa Natalie i možda sa Stefanom. Kada su u pitanju poznati izvođači, mislim da bih kliknuo sa Markom Luisom, imamo sličan stil.

Poznato je da si jednu pesmu radio za grupu "Hurricane". Da li bi voleo da snimiš duet sa ovim poznatim devojkama?

  • Da, naravno, s obzirom na to da smo i ranije sarađivali. Mislim da bismo bili baš dobar spoj. Devojke su inače stvarno divne, a kada je u pitanju njihov i moj temperament, rekao bih da sam najsličniji Kseniji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News