Pretraži

„DEVOJKE SU MI SLABA TAČKA“: Severin o ljubavnom statusu i izvođačima sa kojima ga upoređuju

News
0
Screenshot: Instagram/itseverin

Kako se navikavaš na ubrzani tempo rada i kakvi su ti utisci kada sagledaš celokupnu sliku od početka takmičenja?

  • Iskreno ovo je moj san da uđem u tu mašinu intervjua, pripreme i pevanja. Potrudio sam se da se psihički pripremim, jer sam znao šta ovaj posao donosi. Za sada mogu reći da su mi utisci fenomenalni. Sprijateljio sam se sa mnogim takmičarima, ljudima iz produkcije i na sve njih gledam kao na veliku porodicu. 


U Green room-u voditeljki Danici Nikolić su članovi grupe "Boy band" preneli da je Petar Aničić glavni. Kako reaguješ na tu konstataciju?

 – On je najmlađi i mnogo ga poštujemo i usmeravamo, ali mislim da svi imamo jednako pravo glasa. Svako od nas daje jedan deo sebe u ovaj bend i svačiji doprinos je i te kako bitan. Mogu da kažem da se jedan dan najviše angažuje jedan od članova našeg benda, drugi dan neko drugi i sve tako. Mi zajedno činimo tu jednu celinu i svi smo specifični i posebni na svoj način.

Koliko je teško da očuvaš svoj emotivni status zbog popularnosti?

 – Pokušaću da sakrijem svoj emotivni status jer je to nešto što je privatno. Ja sam čovek pred kamerama, ali ujedno želim da imam svoju oazu mira iza svetla reflektora i scene. 

Da li si zadovoljan svojim IDJCouch-em?

 – Iskreno sam prezadovoljan i imam samo reči hvale kada je Darko Dimitrov u pitanju. On je jedan cenjen i ozbiljan producent, veličina u muzici i znam da će on uraditi odličan posao kada je naša grupa u pitanju. Baš iz tog razloga smo sigurno došli kod Darka i mislim da stopostotno ima "kec u rukavu" i zna šta će sa nama da napravi.

Čiju karijeru priželjkuješ?

 – Moram da priznam da me dosta porede sa Voyage-em i Sergejem Pajićem i drago mi je zbog toga, jer mislim da su momci napravili ozbiljan posao. Obojica su mladi, a već imaju ozbiljno dobre karijere i ogromnu fan bazu. Voleo bih da izgradim sebe u ovom poslu i da napredujem, a nadam se da ću moći da napredujem čak više i od njih.

Privukao si pažnju mnogih devojaka. Da li ti to imponuje?

 – Naravno da mi imponuje i pretpostavljao sam da će tako biti. Devojke su moja slaba tačka i zbog toga mnoge tekstove i scenski nastup upravo posvećujem njima. Cilj mi je da privučem njihovu, ali i pažnju ostatka publike.

S obzirom na to da si dugi niz godina živeo u inostranstvu i to u različitim zemljama, kako si se osećao i da li si na to gledao kao na teret?

  • Uopšte mi nije bilo teško i navikao sam da upoznajem nove ljude. Mogu reći da mi je to skriveni talenat, zbog toga što sam vrlo komunikativan. Stekao sam dosta prijatelja kroz život i jako sam srećan zbog toga. Imam puno ljudi sa kojima se uzajamno pomažem, što je veoma lepo i korisno.

Koje tri vrline opisuju tebe, odnosno tvoju ličnost?

  • Izvojio bih to da sam komunikativan, kao što sam i malo pre rekao, miran i pozitvno lud. Kada kažem za sebe da sam pozitivno lud, mislim da umem da napravim dobar šou i scenski nastup. Takođe sam veoma energičan, što je za moj posao odlično.

Čija podrška ti je najvažnija?

  • Svakako mi je najvažnija podrška najbližih ljudi, jer su vrlo svesni moje ličnosti i znaju kako sam se ponašao pre svega ovoga i šta mi je zapravo cilj. Porodica, prijatelji i devojka znaju šta je najbolje za mene i njihova podrška mi daje vetar u leđa da budem još bolji. Njima je najbitnije da budem svoj i da ću se tako predstaviti u najboljem svetlu. 

Ko ti od takmičara najviše prija i sa kim se najviše slažeš?

  • Džordži je baš specifičan i razgovor sa njim nikada nije dosadan. On je tip osobe sa kojim bih mogao da provodim vreme konstantno i da pričam o raznovrsnim temama. Ermina mi je takođe super i sjajna je devojka. Naravno momci iz grupe "Boy band" su moji dobri prijatelji i saradnici i sa njima se odlično slažem.

Gostovanje Severina u našoj emisiji "HOT ID" možete pogledati sutra na IDJTV-u u 20 sati, gde će publika imati prilike da sazna šta ovaj takmičar misli o cancel kulturi, da li se nekada našao u riskantnim situacijama, kako izgleda njegova pretraga na Googlu i ko je njegov celebrit crush.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News