Pretraži

Morbidno ili glamurozno? Osim Kaje Ostojić i ove poznate dame su odlučile da se udaju u CRNOM – za svoja venčanja su odabrale SVE, samo ne uobičajene toalete!

Showbiz
0
Foto: Twitter printscreen/@shenaegrimes, Instagram printscreen/@estradni_miks, AW1 / Backgrid UK / Profimedia

Poznata pevačica Katarina Ostojić rešila je da u crnoj haljini izgovori sudbonosno „da“, međutim pre nje istu odluku je doneleo još nekoliko pozantih dama.

Jedan od glavnih tema javnosti poslednjih dana bila je venčanje popularne pevačice Kaje Ostojić. Javnost je nedavno šokirala vest o njenoj veridbi sa izvesnim Milošem Čujevićem, a onda je par nakon mnogobrojnih nagađanja odlučio da kaže sudbinsko „da“ 11. septembra, ni manje ni više nego na pevačicin rođendan.

Osim same tajnovitosti oko datuma venčanja, ono što je možda bio najveći šok za njene mnogobrojne pratioce, jeste da je pevačica odlučila da po četvrti put kaže „da“ u crnoj haljini. Ona je rešila da se „odupre“ sujevernim običajima, pa je za svoje venčanje odabrala čipkastu crnu haljinu.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

„Nisam sujeverna, sve je crno, imala sam i crni veo ali sam ga skinula – rekla nam je ona“, istakla je  Kaja nakon venčanja za „Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estradni Miks (@estradni_miks)

Ovaj način odevanja za venčanje iznenadio je mnoge, međutim Katarina nije prva koja se venčala u crnom – mnogobrojne strane zvezde su takođe svojevremeno podlegle ovom trendu, a iako ga mnogi smatraju „morbidnim“, stručnjaci za modu imali su objašnjenje za ovaj fenomen.

Laura Makiver, PR menadžerka u brendu David’s Bridal, istakla je kako je to njihov omiljeni trend jer su crne haljine „šik i dramatične“. Pre su, kaže, mogle da se naruče, ali sada ih po prvi put imaju u ponudi u buticima, kao i u onlajn prodaji.

„Koncept tradicionalnog je evoluirao“, objasnila je Makiver, dok je Ranu Kolman, direktorka marketinga brenda Azazie, istakla kako je za mnoge mlade bela venčanica postala znak „manjka originalnosti“.

„Crna podseća na Holivud i na glamur crvenog tepiha. Osećaju se kao da time dobijaju dodatnu pažnju i kao da su u njih uperena svetla reflektora“, ispričala je.

Predstavljamo vam samo neke od slavnih dama koje su sudbonosno „da“ odlučile da izgovore u potpuno nesvakidašnjem izdanju:

Kristen Bel

Popularna glumica se u oktobru 2013. godine udala za svog kolegu Daksa Šeparda, a za ovaj poseban dan ona je odabrala klasične crne pantalone, crnu majicu kratkih rukava i crne cipele na štiklu, a od nakita je nosila veliku srebrnu ogrlicu.

„Kome treba haljina kada imaš opuštene pantalone i majicu“, glasio je tada jedan od novinskih naslova koji je opisivao ovu mnogima čudnu svadbenu kombinaciju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell)

Avril Lavinj

Avril Lavinju je takođe bila među onima koji su se odvojili od tradicionalne bele venčanice kada se udala za svog bivšeg muža Čada Krugera u dvorcu blizu Kana. Njihovo venčanje 2013. godine je pratilo gotičku temu, a mlada je izgledala zapanjujuće u crnoj haljini „Monique Lhuillier“, koju je upotpunila crnim ružama. (Fotografiju možete pogledati OVDE)

Elen Pompeo

Na svom malom venčanju u gradskoj većnici u Njujorku 2007. godine, glumica iz serije „Grey’s Anatomy“ Elen Pompeo nosila je malu crnu haljinu koju je kupila u Parizu prethodnog leta, a dizajnirao ju je „Yves Saint Laurent“. (Fotografiju možete pogleadti OVDE)

„Često se oblačim u prelepe haljine. Potpuno razumem žene koje žele venčanje, jer većina ljudi nema priliku da se oblači u prelepe haljine i da im se pravi frizura i šminka,“ rekla je ona tom prilikom za časopis „Allure“.

„Međutim, ja sam srećna što imam priliku da se oblačim u lepe haljine, šminku i nakit sve vreme.“

Šeni Grajms Bič

Glumica iz serije „90210“ venčala se 2013. godine sa britanskim modelom Džosom Bičem na maloj neobičnom ceremoniji nedaleko od Londona. Glumica je nosila crnu haljinu „Vere Wang“ iz kolekcije za jesen 2012, sa prilagođenim korsetom, dubokim izrezom i slojevitom suknjom od crnog i sivog tila.

Foto: Twitter printscreen/@shenaegrimes

Eli Golding

Zapanjujuća haljina Eli Golding, sa dugim rukavima, koju je dizajnirala Nataša Ramsaj za Chloé, nije bila jedina venčana haljina. Ona je odabrala  pet prelepih venčanih kombinacija kada se udala za Kaspara Doplina, uključujući haljinu bez naramenica u crnoj boji – ali nije jasno kada je odlučila da je nosi tokom svog venčanja. Haljina je imala punu suknju i pojas vezan u struku, a kosu je stilizovala polu-uzdignutu sa prelepim pletenicama.

„Moja prelepa tamna, izopačena fantazija,“ napisala je pevačica tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

Šeril Kol

Pevačica iz grupe „Girls Aloud“, Šeril Kol i njen bivši muž Žan-Beranar nosili su usklađene autfite dok su slavili svoje venčanje na privatnoj zabavi u Londonu, nakon što su se venčali na ostrvu Mastik.

Foto: AW1 / Backgrid UK / Profimedia

Šeril je nosila kreaciju britanskog couture dueta „Ralph & Russo“, koji su tom prilikom izjavili za „Vogue“:

Igra materijala i jednostavan kroj ono je što ovu haljinu čini tako upadljivom. Bogat, raskošan velur i dukserica od svile u kontrastu sa delikatnom, prozirnom svileno-čipkastom suknjom dodali su element zabave celokupnom izgledu, a da pritom je sve ostalo romantično“

„Pevačicin izbor crne boje za venčanje bio je toliko neočekivan i volimo to što je sve iznenadila“, dodali su.

Tina Tarner

Ni Tina Tarner nije pristupila tradicionalnom kada je birala svoju venčanicu . Ona je zapravo, svoju smelu haljinu primetila na reviji u Pekingu.

„Pomislila sam, ‘Moram to imati, čak i ako nikada ne obučem,’“ rekla je za „HELLO!“.

Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

„Zatim sam pomislila, ‘Znam, to će biti moja venčanica!’“

Venčala se sa nemačkim producentom muzike Ervinom Bahom u njihovom domu u Švajcarskoj 2013. godine, noseći prelepu zelenkastu „taffeta“ haljinu sa svarovskim kristalima koju je dizajnirao Đorđo Armani.

Sara Džesika Parker

Zvezda serije „Sex and the City“ Sara Džesika Parker nosila je crnu haljinu sa „volančićima“ dizajnera Morgana le Feja kada se venčala sa Metjuom Broderikom 1997. godine (fotografiju možete pogledati OVDE).

Navodno je izabrala crnu haljinu kako bi se što manje isticala, ali je kasnije priznala da žali zbog toga što je odabrala neobičan put na svoj venčani dan. Ako bi se par odlučio za obnovu zakletvi, rekla je da bi „nosila lepu, pravu venčanicu, kao što je trebala da nosi tog dana.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz