Pretraži

Devojka Darka Lazića upoznala njegovog sina i otkrila šta joj je prvo rekao

Showbiz
0
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Pevačica Barbara Bobak, koja je od nedavno u vezi sa Darkom Lazićem, otkrila je za jedne domaće medije da je upoznala Darkovog sina Alekseja i šta joj je prvo rekao. – Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: "Mama". Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmejali. Sinčić je divan, šarmantan skroz – otkrila je Barbara, kao i kako su se ona i Darko upoznali i da baš nje imala lepo mišljenje o njemu na samom početku, ali da je kasnije razuverio. 

 Ja sam radila privatno veselje, i rekli su mi da će doći Darko, na šta sam prevrnula očima. Dešava se na svirkama da ti jaki, poznati glume ludilo, ne komuniciraju sa nama, a nekad čak i prozivaju muzičare preko mikrofona. Zato sam imala predrasudu prema Darku, ali dečko je super. Pozitivan, veseo, nema trunku kompleksa. Čak mi je prišao, rekao da mu se sviđa kako pevam i tražio da razmenimo brojeve, jer mu treba pevačica za privatna veselja. Tako je sve počelo – iskrena je Darkova nova devojka. 

Barbara je izjavila da iako se ona i Darko kratko poznaju, za sada ne može da mu nađe zamerku, da se često viđaju i da su dosta slični. Usput je i prokomentarisala njegovu bivšu verenicu Marinu, majku njegovog sina Alekseja.

– Slali su mi neke članke gde je ona navodno izjavljivala neke loše stvari o meni. Nemam ja tu šta da reagujem. Što se mene tiče, uvek će imati poštovanje jer je Darku rodila dete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački. Koliko sam uspela da ispratim, lepa žena, negovana, a u probleme koje su Darko i ona imali, ne ulazim. Mene nema razloga da mrzi. Mi smo se upoznali kad su već bili razdvojeni. Ako je sretnem, pružiću joj ruku – zaključila je Barbara. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz