Pretraži

Devito otkrio zbog čega je odlučio da se publici predstavi sa maskom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Devito je vrlo intrigantan zbog toga što se publici prestavio sa maskom na licu, i još uvek nije otkrio svoj identitet.Njegovo prvo televizijsko gostovanje bilo je u našoj emisiji IDJHOT gde ga je i voditeljka Danica Nikolić pitala kako se odlučio na taj korak da se u javnosti pojavi sa maskom.

– To mi je bio najveći problem, zato sam i napravio pauzu i počeo da se bavim drugim stvarima u životu. Možda je to bio razlog da prestan jer nisam želeo da postanem popularan, poznat, da se ljudi slikaju sa mnom, da me zaustavljaju na ulici, da nemam svoju privatnost. Milion i jedna mana, koju ja vidim kao manu nije mi bila vrlina celog tog posla koji donosi taj posao. Meni lično nisu odgovarale sve te stvari i ta popularnost, zbog toga nisam bio spreman i siguran da nastavim dalje – istakao je on.

Međutim, posle kratke pauze on je ipak želeo da nastavi svoju muzičku karijeru.

– Pre par godina sam odlučio da sakrijem svoj identitet i da predstavim samo svoju muziku, svoje projekte i svoju kreativnost, a ne skandale, intrevjue i nešto o sebi. Ljudima sam se svideo a ništa nisam ni rekao, a tek kad budem nešto rekao mislim da ću se više svideti ljudima – dodao je on.

Takođe, otkrio nam je i da li je postojala neka druga opcija osim maske, odnosno neko drugačije predstavljanje.

– Ne, nije. To je odmah bilo to, kako ću najbolje da sakrijem identitet, staviću fantomku, videće mi se oči i usta. U suštini da stavim bilo kakvu masku koja sakriva oči i usta, to nije dobro jer ti time ne možeš da preneseš emociju – otkrio nam je reper.

Njegovo celo gostovanje i sve zanimljivosti o njegovom životu možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz