Pretraži

Devito novim albumom ponovo pomera granice

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/devito anonymo

Čuven po višemilionskim pregledima i skupocenim stajlinzima, izvođač čiji je zaštitni znak nezaobilazna maska, Devito, svoju publiku obradovaće do sad najopširnijim albumom u našem regionu koji nosi simboličan naziv "Plava krv".

Album koji će Devitovu karijeru podići na još viši nivo, rezultat je kolaboracije sa najpopularnijim regionalnim zvezdama, dok će slušaoce posebno obradovati i jedan svetski poznati izvođač koji je takođe deo ovog projekta.



Svi oni, na čelu sa Devitom, u "Plavoj krvi" opisaće njegov put ka vrhu i dati motivaciju svima onima koji maštaju o velikim uspesima.

Uprkos duboko usađenom verovanju, za titulu plave krvi nije potrebno roditi se u privilegovanoj porodici. Ja se nisam rodio u takvoj porodici. Za titulu plave krvi, najvažniji su trud, rad, disciplina i na prvom mestu, vera u sebe. Jedino to će vas dovesti do vrha i pokazati vam da kako u životu, tako i u karijeri, možete stići onoliko daleko koliko ste spremni da idete. U mom, u svakom smislu do sada najzahtevnijem albumu, čućete priču o tome – istakao je Devito. 

Kroz dobro poznat manir i žanrove balade i popa, Devito i ovaj put pokazuje sav raskoš svog talenta. Ono što ga posebno ističe i izdvaja od drugih izvođača, svakako je njegov pristup produkciji muzike koji iznova diže na svetski nivo.

Album "Plava krv" obeležiće ovu godinu, a mi sa nestrpljenjem iščekujemo čak 24 pesme koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Promo

Foto: Promo

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz