Pretraži

,,DETE JE MOJE, NE ZASLUŽUJEŠ BOL“: Tristan Tompson javno priznao da je prevario Kardašijanku

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Tristan je na Insta storiju objavio da je on otac novorođenog sina manekenke Marali Nikols, a u sledećem je iskoristio priliku da se izvini Kloi zbog toga što ju je opet izneverio.

  • Danas su rezultati testa očinstva otkrili da imam dete s Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgoju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao tokom ove muke, javno i privatno – napisao je Tristan u prvoj objavi.


  • Kloi, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ srčanu bol i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi tokom godina. Moji postupci suprotni su od načina na koji te vidim. Prema tebi osećam najveće poštovanje i ljubav. Bez obzira na to što misliš. Ponavljam, tako mi je neverovatno žao – naveo je u nastavku.

Podsećamo, prošle godine mediji su brujali o tome kako Tristan prevario Kardašijanku sa manekenkom Sidni Čejs, koja je u podkastu "No jumper" rekla da je imala aferu sa njim, kao i da nije znala da je on u vezi sa Kloi. Prvi skandal izbio je kada je Kloi saznala da ju je prevario sa Džordin Vud, nekada najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener.

Photo: Instagram/realtristan13

Photo: Instagram/realtristan13

 

Photo: Instagram/realtristan13

Photo: Instagram/realtristan13

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz