Pretraži

DETALJI ZA KOJE DO SADA NISTE ZNALI: Luna Đogani otkrila šta se dešavalo par sati pre nego što je Marko zaprosio

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Prvo izdanje šeste sezone emisije IDJHot emitovaće se 18. septembra u novom terminu od 18 časova, jedna od ekskluzivnih tema koje vas očekuju jeste upravo Luna Đogani. Ona je za naše kamere govorila o veridbi, o tome da li je Anabela bila među zvanicama, da li su se čule, ali i sve ostale detalje za koje niste znali kada je to veče u pitanju.



Luna je ekskluzivno za IDJTV otkrila kako su tekle pripreme za njeno posebno veče, s obzirom na to da nije ni slutila šta je očekuje.

– Marko mi je rekao da ćemo ići u restoran, kod njegovog najboljeg prijatelja koji ima novu devojku. I rekao mi je da idemo uveče kod Miloša na večeru, da znaš kao da se spremiš. Mislim ja kada idemo na večeru ja se tako sredim, kao što sam izgledala to veče. I ja sad gledam, mi uvek kad idemo, idemo sa nekim povodom, i pitala sam ga da li ima neki povod a on mi je rekao da kao upoznamo bolje njegovu devojku, a mi smo je već upoznali ali nismo razgovarali puno sa njom. I dok sam se sređivala on mi je rekao da se obučem elegantno, ali stvarno mi nije bilo na pamet, ja sam se stvarno obukla onako kako bih se obukla za večeru. Eto, na sve je mislio – ispričala je Luna.

Oni se trenutno nalaze u Turskoj gde su se izolovali od svih i uživaju u svojoj ljubavi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz