Pretraži

Detalj koji je promakao mnogima: Dženifer Lopez je na obradi svog velikog hita sarađivala sa SRPSKIM di-džejem!

Showbiz
0
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia/Instagram:pessto

Dženifer Lopez je objavila posebno izdanje albuma “On The 6“ povodom 25 godina postojanja jednog od omiljenih albuma 90ih godina, a za jednu pesmu sa ovog jubileja je zadužen srpski di-džej.

Nije strano da naši muzičari sarađuju sa inostranim zvezdama, a jedan od njih je bio upravo mladi di-džej pod umetničkim imenom Pessto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pessto (@pessto)

On je povodom 25 godina postojanja albuma “On the 6“ sarađivao sa pevačicom na pesmi “Waiting for Tonight“ uradivši remiks.

„Presrećan sam i veoma zahvalan za ovakvu priliku, nadam se da sam opravdao očekivanja. Velika mi je čast sarađivati sa jednim od najvećih izvođača svih vremena, Dženifer Lopez”, izjavio je Pessto, prenosi Blic.

Ovo nije njegova jedina saradnja sa stranim poznatim ličnostima, jer se na njegovom spisku nalazi i Bijonse. On je naime obradio i njen čuveni hit “Bills, bills, bills“, a kako bi to uradio Bijonse je morala da odobri ovaj zahtev, što se i dogodilo.

Pored poznatih ličnosti, na njegovom Instagram profilu se može videti da neretko pravi nove mikseve koje objavljuje na platformama, a neke su čak i njegove kolege puštale na raznim muzičkim festivalima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pessto (@pessto)

Nema sumnje da je pred ovim mladim di-džejem velika karijera i da će tek nizati saradnje i muzičke uspehe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz