Pretraži

„DESILO SE ONO ŠTO SAM ODUVEK PRIŽELJKIVALA“: Natašu Bekvalac prijatelji iznenadili posebnim putovanjem, a onda je usledila urnebesna čestitka (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Natašu su ovim povodom njeni najbliži iznenadili luksuznim putovanjem koje je pevačica oduvek priželjkivala.



Oni su joj poklonili put u Toskanu, a svoju sreću i uzbuđenje pevačica je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama navodeći da je oduvek sanjala da poseti ovaj grad.

Meni je rođendan. Ono što sam oduvek priželjkivala, desilo se. Posle predivnog koncerta u Beču, Tanja mi je saopštila da se ne vraćamo kući, već, da mi je moj prijatelj zajedno sa zlotvorima Kristinom Bekvalac i Draganom Kecmanom organizovao iznenađenje, putujemo tamo gde sam oduvek sanjala da idem, da treba da se opustim, zatvorim oči i uživam. Ja ću tako i da uradim. Srećan mi rođendan, slavim pet dana, čisto da znate – napisala je u objavi Bekvalčeva.

Nataša je potom podelila prve fotografije iz Toskane, na kojima se može videti da pevačica zaista uživa u okruženju i prirodi.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Ipak, ovo nije bio kraj iznenađenjima za Natašu. Njoj su brojne kolege i prijatelji uputili javnu čestitku, a između ostalog od jedne drugarice joj je stigao smešan video, na kom joj grupa muškaraca tamne puti čestita rođendan na specifičan način, a onda su je i zaprosili, svi zajedno.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz