Pretraži

DESET GODINA KASNIJE Milan Stanković podsetio fanove na svoju veliku ljubav sa pevačicom (FOTO)

Showbiz
0
MILAN STANKOVIĆ
Photo: Instagram/milanstankovic

Naime, Milan Stanković i Rada Manojlović svoju ljubavnu romansu započeli su 2008. godine u Crnoj Gori, međutim nešto manje od godinu dana veze raskinuli su zbog kako oni kažu velikog pritiska medija.

Kasnije, u avgustu 2009. godine obnovili su svoju vezu i ubrzo počeli zajednički život, a svakodnevno su isticali veliku ljubav koja ih povezuje.  



Iako su tih godina kružile razne glasine kada je njihova ljubav u pitanju, od toga da je sve to deo marketinškog plana, kao i o raznim međusobnim prevarama, ali to nije moglo da utiče na njihovu veliku ljubav.

Međutim, u januaru 2013. godine bivši ljubavnici počeli su sa iznošenjem prljavog veša. Stanković je izjavio da ga je Rada prevarila i da on takvu izdaju ne prašta, ali Rada to nije želela da komentariše, već je istakla na svom Facebook profilu da je  provela pet prelepih godina sa Milanom, kao i da njeno srce može da pripada samo slobodnom muškarcu. Šta god to značilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako su woww😍😍😍

Објава коју дели FanPage🎉 (@irina.isidora.david.nikola) дана 12. Феб 2016. у 5:53 PST

Već duži vremenski period Rada uživa sa svojim novim izabranikom Harisom Berkovićem, ali je sa svojim bivšim partnerom Milanom Stankovićem u korektinim odnosima, te se Milan na svom Instagram storiju našalio fotografijom gde je uporedio njihovu nekadašnju ljubav sa ljubavlju Džastina i Hejli Biber.

On je objavio sliku njega i Rade dok su bili zajedno, a nakon toga identičnu sliku Džastina i Hejli, koji su se slikali za inostrani magazin u istim pozama kao oni pre deset godina, uz opis "Orginal. Kopija.Deset godina kasnije".

Photo: Instagram/milanstankovic

Photo: Instagram/milanstankovic

 

Photo: Instagram/milanstankovic

Photo: Instagram/milanstankovic

 

Photo: Instagram/milanstankovic

Photo: Instagram/milanstankovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz