Pretraži

,,DELOVAO MI JE UOBRAŽENO“: Mašan Lekić za IDJTV otkrio kako je došlo do saradnje sa Coronom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ lekicmasan78

S obzirom na to da se ne kreću u istim krugovima,te da se nisu lično poznavali pre saradnje, Mašan nam je otkrio i kakav je bio njegov prvi utisak nakon što je upoznao Predraga



  • Dosije već godinama sarađuje sa velikim izvođačima, gde nastaju veliki hitovi kao što su i ,,Ideš za Kanadu", ,,Krvavi Balkan" i ,,Moja braća". Tu su bili grupa THCF i Coby, pa smo se posle odlučili i za Coronu, jer je u naletu, ali isto tako je i sjajan umetnik. To je neki oproban recept – započeo je Lekić i dodao:

  • Kada sam pričao sa mojom velikom drugaricom i radio voditeljkom Irenom Pošom, predložila mi je Coronu i odmah sam prihvatio. Nisam ga poznavao lično, a na prvi pogled mi je delovao uobraženo, barem preko slika. Međutim, od prvog trenutka kada smo se upoznali, shvato sam da je dečko super i da je odličan lik. Ima onaj južnjački humor i duh. Ima mnogo dobre prijatelje iz Leskovca i Prokuplja. Coby je takođe iz Prokuplja, uvek se sa južnjacima srećem – našalio se Lekić , pa otkrio da sprema još jednu pesmu za serijal.

  • Pored Corone ćemo imati i još jednu numeru, sa Stevanom Anđelkovićem. To će biti nešto potpuno drugačije – rekao je on.

S obzirom na to da je numera ,,Legende" u veoma kratkom periodu dospela na sam vrh trending liste na Youtube-u, Mašan je istakao da ne sumnja ni u popularnost samog serijala 

  • Upravo nam je stigao rejting prve epizode. Skoro milion i po ljudi je pratilo prvu epizodu serijala. To je zaista fenomenalan rejting i fenomenalna gledanost. Verujem da će gledanost samo porasti kada emisiju stavimo i na Youtube, što po Evropi, što po svetu, jer mnogo naših prati. Ispratio sam i Coroninu pesmu, video sam da je u trendingu. Jedni druge guramo. Emisija gura spot, a spot gura emisiju, to i jeste poenta – istakao je on. 

  • Oduvek sam želeo da se bavim crnom hronikom  i uopšte novinarskim poslom koji u sebi ima adrenalin. Film mi je takođe oduvek bio ljubav, tako da sam spojio svoje dve ljubavi i tako je nastao ,,Dosije". Pre svega, volim taj posao, a zatim želim i da ukažem i klincima da se kriminal ne isplati. To možda u prvim epizodama deluje moćno, da su oni puni para, puni zlata, ali ono što je najbitnije svi oni na kraju završe tragično, a porodice im se raspadnu – zaključio je Mašan. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz