Pretraži

„Definicija firmetine“: Desingerica se pohvalio novom besnom mašinom vrednom više od 100 hiljada evra (FOTO)

Showbiz
2
desingerica
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica ne krije svoju veliku ljubav prema automobilima, pa su se u njegovom voznom parku mogli naći veoma skupi automobili.

Poslednji automobil koji se pridružio njegovoj “kolekciji“ bio je crveni Ferari koji je čak i spomenuo u svojoj novoj pesmi “Ccapela“ gde je otkrio da je automobil „kupljen za keš, a ne na lizing“.

“Ferari nije lizing“, rekao je Desingerica u svojoj pesmi.

Ubrzo nakon crvenog ferarija, još jedan brzi auto pridružio se u njegovoj garaži, a u pitanju je BMW i8 u metalik plavoj boji.

On se na svojim društvenim mrežama pohvalio novim automobilom, a ako je verovati informacijama na internetu vrednost ovog fantastičnog vozila je čak 140 hiljada evra.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste što se vrata otvaraju na gore, po čemu je model ovog automobila i poznat.

Cena automobila koji Desingerica ima u svojoj garaži se kreće od vrtoglavih 110 hiljada evra, pa naviše u zavisnosti od godine proizvodnje.

@nenaneniii 💙❤️ @DragomirDespic_design #desingerica #dragomirdespicdesign #viral #ccapela #foryou ♬ Ccapela – Desingerica

Komentari na račun novog plavog BMW-a ne prestaju da se nižu, a mnogi su čak pohvalili Desingericu, jer je svojim radom uspeo sebi da obezbedi ovaj automobil.

 “Najjača firmetina bajo“, “Desingerica je primer kako zaraditi pare“, “Definicija firmetine“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod njegove objave.

Očigledno je da poznati jako vole skupe automobile, pa se i reper Stefan Đurić Rasta može pohvaliti istim ovim modelom koji neretko vozi i snima za društvene mreže.

Komentari (2)

  1. U SLO 96% auta lizing. A od tih 4% je 90% do 3000€. Na neki cudni cash ako nesto uzmes, poreska samo nazove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz