Pretraži

,,DECU NOSIM U SRCU I DUŠI“: Tanja Savić sa suzama u očima progovorila o borbi za sinove, ali i o suprugu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/AmiG Show

Tanja je bila veoma emotivna, pogotovo u trenutku kada ju je voditelj pitao da navede ime partnera kog je najviše volela.

  • Malo je tužan odgovor, ali okej. Nije mi problem da kažem. Dušan, moj bivši muž – rekla je ona, pa se rasplakala i napustila emisiju.

Pevačica se nakon nekog vremena vratila u studio i otkrila kako se oseća.

  • Teško je, ali žena može mnogo da izdrži što se tiče emocija i tako nekih stvari. Ko god da uzme decu majci, to je nešto najgore – istakla je Savićeva i nastavila:


Skoro godinu dana nisam videla decu. Ja imam suđenje 12. i to će biti nadam se sve u moju korist. Jaka sam ja, nego trenutno je ovako. Mislim da su ovo hormoni ipak. Decu nosim u srcu i duši, oni su stalno sa mnom, bez obzira što su daleko – rekla je Tanja kroz suze.

Pevačica je potom progovorila o tome koliko se često čuje sa svojim naslednicima i otkrila kako oni reaguju.

  • Super reaguju, bilo je momenata kada mlađi sin nije ni želeo da priča sa mnom zato što je tata uvek bio tu. Sad priča, jako sam srećna. Danas smo se čuli i ispričali smo se. Stariji sin naravno zna, stalno me zove i čujemo se. Oni su dobili sudski nalog da u 9 sati ujutru po našem vremenu moraju da me pozovu. To je naše zajedničko vreme kada moramo da razgovaramo. Nisam imala mogućnost da se čujem sa decom redovno, međutim sad je sud dao nalog da Dušan to mora da ispoštuje. Mislim da će pravda pobediti – objasnila je ona, pa se osvrnula na Dušana.

  • On je pobegao. Decu nikad ne bih pustila. To nikad ne bih dozvolila. Uzeo je prvi avion i pobegao. Falsifikovao je moj potpis. Imao je devojku, našeg kućnog prijatelja, koja je potpisala umesto mene, shvatila sam to odmah. Nas dve imamo jako sličan rukopis. Deca bi trebalo da su sa mnom – dodala je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz