Pretraži

PRVA JAVNA VEZA ĆERKE MONIKE BELUČI: U ovog lepotana se zaljubila Deva Kasel! (FOTO)

Showbiz
0
Deva Kasel
Screenshot: Instagram/devacassel_

Manekenka i glumica Deva Kasel objavila je sliku sa svojim novim dečkom koja je oduševila sve njene pratioce!

Ćerka poznatih glumaca Monike Beluči i Vensana Kasela oduševljava svojim talentima za glumu i za modu, a njen Instagram prošaran je esteskim fotografijama koje privlače veliki broj fanova. Ova devetnaestogodišnja lepotica oduševljava lepotom koju je očigledno nasledila od majke, a sada je oduševila nešto drugačijom objavom.

Naime, čini se da je Deva jako zaljubljena, budući da je na svom Instagram profilu umesto revija i snimanja koja inače objavljuje, sada objavila fotografiju sa svojim novim dečkom. Ovo je njen prvi dečko kojeg je ova lepotica predstavila javnosti. Ime njenog novog dečka je Saul Nani i on je italijanski glumac. Devin novi dečko ostavrio se u mnogim filmskim ostvarenjima, a on i Deva su se upoznali upravo na snimanju.

Ljubav između njih dvoje se verovatno rodila na setu Netfliksove serije Leopard“  koja govori o aristokratskoj porodici koja se suočava sa društveno-političkim promenama koje su se dešavale na Siciliji u 19. veku, prema romanu Đuzepea Tomazija di Lampeduze. Deva igra lik Anđelike, dok je Saul Nani u ulozi Tankredija.

Deva je ispod crno-bele fotografije na kojoj pozira sa svojim novim dečkom napisala „Istina je“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Inače, Deva je svakako nasledila lepotu od Monike, pa je tako sa svojom majkom „podelila“ naslovnicu italijanskog Vogue-a 2021. godine, a obe su nosile crne Dolce & Gabbana haljine sa uklopljenim steznicima i skoro identičnom frizurom i šminkom. One je sarađivala i sa drugim poznatim modnim kućama poput Diora i Coperni i Jacquemusa.

Pored lepote ona je od majke nasledila i talenat za glumu, a tokom prošle nedelje na „Danima italijnskog filma“ između ostalog prikazan je i film „Prelepo leto“ rediteljke Laure Luketi u kojem jednu od glavnih uloga tumači upravo Deva Kasel.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz