Pretraži

„DECI NE BIH DALA DA SLUŠAJU DANAŠNJU MUZIKU“: Paula i Rijalda iskreno o estradi i bivšim momcima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

One su dgovarale na mnogobrojna pitanja, a gledaoce je najviše zanimalo da li pate za bivšim momcima, odnosno da li je patnja obostrana.



Kada prekinem sa nekim to je to, kao da nikada nije ni postojao – istakla je Rijalda, za razliku od Paule koja priznaje da ponekad pomisli na njih.

Pevačice su se složile da muškarci i te kako pate za njima, ali se Paula nadovezala da neki njeni bivši momci trenutno imaju i zgodne i lepe devojke koje su vredne pomena.

 – Svi su lepi na svoji način – prokomentarisale su obe.

Kada je estrada u pitanje, Paula i Rijalda su se složile da je jako loša atmosfera na javnoj sceni i da nema zdravog rivalstva.

Deci ne bih dala da slušaju današnju muziku – rekla je Paula i dodala da je odrasla na drugačijoj muzici koja je mnogo bolja.

Iako su nedavno izašle iz rijaliti programa, obe su se složile da imaju želju da uđu u "Survivor", jer kako kažu to je televizijski format koji je zanimljiviji i ima drugačiji koncept od prethodnih rijalitija.

Pogledajte novo izdanje emisije "Quiz" i saznajte kakvo mišljenje Paula i Rijalda imaju o udvaračima sa estradne scene, da li su nedavno imale blamantno pijanstvo i šta bi promenile u dosadašnjoj karijeri.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz