Pretraži

Nije prepoznao Rijanu pa je zamolio da ga fotografiše sa njegovim idolima: Snimak pevačicine reakcije na dečaka postao viralan (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:badgalriri
Foto:Printscreen/Instagram:badgalriri

Snimak dečaka koji nije prepoznao pevačicu Rijanu, pa je zamolio da ga fotografiše sa njegovim idolima postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice Rijana već decenijama važi za globalnu ikonu pop stila i za jednu od najpoznatijih pevačica svih vremena.

I premda uvažava veliku popularnost i iza sebe ima veliki broj fanova koji je neprestano podržavaju, ipak, čini se da ne znaju svi mlađi ljudi za nju, i da je nekima prioritet ipak fudbal, a to pokazuje novi viralni snimak koji je obišao društvene mreže i nasmejao fanove širom sveta.

Naime, pre nekoliko dana je u Njujorku održana prijateljska utakmica između Mančester Sitija i AC Milana.Tu priliku mnogi navijači su iskoristili kako bi se fotografisali sa svojim omiljenim igračima, međutim jedan dečak je bio toliko zanesen svojim fudbalskim idolima, da nije prepoznao Rijanu.

 

Nakon što se Rijana fotografisala sa fudbalerima, došao je njegov red i on je uredno zamolio pevačicu da ga fotografiše sa njegovim igračima.

Ona je odmah pristala i potrudila se da fotografije ispadnu maksimalno dobro, a snimak ovog susreta je postao viralan na društvenim mrežama gde fanovi ne prestaju sa komentarisanjem.

“Ona je i dalje relevantna sve dok posljednji od nas iz ove generacije ne umre i to je u redu”, “Čini se da joj to uopšte ne smeta i daje dečaku njegov trenutak, poštujem to”, stoji u komentarima.

Drugi su se šalili da će to biti urnebesni trenutak kad dečak odraste i sazna ko je Rijana.

“Njoj to ne smeta. Iz onoga što znam o njoj, kladim se da je apsolutno uživala u prilici da fotka ove klince”, piše u jednom komentaru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz