Pretraži

„DECA SU POSTALA AKTIVNIJA, IGRAJU NAŠE IGRE“: Pobednik Survivora sumirao utiske iz takmičenja (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Pobednik ovogodišnjeg Survivora iz crvenog plemena je Stefan Nevistić, koji je u duelu, u finalu sezone, pobedio Milicu Dabović i odneo pobedu kao crveni predstavnik Survivora 2022. godine.



On je za naše kamere otkrio da li se u nekog učesnika tokom takmičenja razočarao.

Ne, nema razočarenja, sam koncept jeste drugačiji u odnosu na način na koji smo mi tamo živeli, ali i to ima neku svoju poruku i to je stiglo do mladih. Pokrenuli su se klinci, aktivniji su i to je jedino bitno. Razočarenja nema i dalje sam sa svima okej i zahvalan sam svim tim ljudima za ono što sam prošao i bilo je neverovatno – iskreno je rekao on i otkrio kakav je osećaj sada kada je sumirao utiske:

Ništa posebno, i dlaje se normalno živi i radi, nema neke razlike. Reaguju ljudi, dobijamo lepe povratne reakcije i što je najbitnije mladi odlično reaguju, deca su presrećna. Stalno stižu slike kako se deca u školama i vrtićima igraju poligona, prave crveni i plavi tim, čak igraju igre i za lični imunitet… Mislim da smo uspeli – zaključio je on.

Pogledjate novo izdanje emisije IDJHOT i saznjate šta su ostali učesnici rekli o slaganju među kandidatima, da li su ostali u dobrim odnosima i koje savete bi poslali onima koji razmišljaju da se prijave u narednoj sezoni:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz