Pretraži

„DECA SU ME SPASILA“: Anđelina Džoli otkrila detalje privatnog života nakon kraha braka sa Bredom Pitom

Showbiz
0
Screenshot: Yputube/TheTalko

Veza poznatog para je počela na snimanju filma "Gospodin i gospođa Pit" 2005. godine. Zvanično su se venčali tek 2014. godine, ali je razvod usledio samo dve godine kasnije zbog porodične svađe u avionu. Tada je navedeno da je Pit "udario i davio" njihovog sina Medoksa iako do zvanične tužbe nije došlo, a Pit je porekao ove navode.



Poznato je da Anđelina i Bred imaju šetoro dece, Medoks, Zaharu, Šajlo, Paks, Noks i Vivijen, od kojih je troje usvojeno, a troje biološki njihovo. Nakon razvoda sva deca su pripala Anđelini i odlučili da žive sa glumicom.

Anđelina je sada u ekskluzivnom intervjuu za Vog otkrila šta je uloga majke probudila u njoj.

Imala sam 26 godina kada sam postala majka. Moj ceo život se promenio. To što rodila decu me je spasilo – i naučilo me da na ovom svetu živim drugačije. Razmišljala sam skoro da bih završila na mnogo mračniji načina da nisam dobila njih i želela sam da živim zbog njih.

Glumica je progovorila i o tome kako je razvod uticao na nju i celu porodicu i koliko joj je cela situacija teško pala.

I dalje pokušavam da shvatim ko sam ja u 48-oj godini života. Pretpostavljam da prolazim kroz promene kao osoba. Ne osećam se kao ja skoro celu deceniju na način u koji ni ne želim da ulazim. Morali smo da se zalečimo, još uvek pronalazimo stabilnost – rekla je ona za Vog.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz