Pretraži

DE NIRO SE OGLASIO POVODOM SMRTI UNUKA: Slavni glumac duboko potresen zbog velike porodične tragedije 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Late Show with Stephen Colbert

Glumac je smogao snage i oglasio se ovim povodom, a iskoristio je priliku da javnost zamoli za privatnost u teškim trenucima. 



Duboko sam potresen zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na svim izjavama saučešca. Molimo vas da nam pružite privatnost kako bismo ožalili gubitak Lea – rekao je De Niro, prenosi DailyMail.

Leandro De Niro Rodrigez je bio sin De Nirove usvojene ćerke Drene (51) i umetnika Karlosa Rodrigeza. Drina je u nedelju objavila tužne vesti povodom sinovljeve smrti na Instagramu, rekavši: "Volela bih da te samo ta ljubav može spasiti."

Beživotno telo tinejdžera pronađeno u stolici u jednosobnom stanu vrednom 950.000 dolara u luksuznoj zgradi Cipriani Club Residences na Vol Stritu.

Policijski izvor kaže za DailyMail da je u blizini njegovog tela pronađena bela praškasta supstanca i da nije bilo znakova povreda. Lea je u stanu pronašao prijatelj koji se zabrinuo nakon što se nije čuo s njim nekoliko dana, rekao je policijski izvor za TMZ.

Konsijerž na Volstritu 55 potvrdio je da Leandro živeo sam u luksuznom stanu na šestom spratu, iznajmljujući nekretninu na manje od godinu dana, rekao je.

Opisao je Leandra kao druželjubivog mladića, koji bi se uvek ljubazno javljao kada bi dolazio i odlazio.

– Viđao bih ga s vremena na vreme, a on bi se uvek javio – rekao je konsijerž.

– Bio je samo prijateljski raspoložen Nisam znao ko je on dok nisam pročitao priču – rekao je.

– To je tragedija. Upravo sam razgovarao sa svojim kolegom kome sam rekao da je moja ćerka upravo napunila 20 godina… – nastavio je priču konsijerž i dodao da nikada nije video De Nira u stanu čije iznajmljivanje košta 4.000 dolara mesečno.

Ambiciozni glumac i reditelj Leandro je krenuo stopama svoje majke i dede, a dobio je malu ulogu u filmu "Zvezda je rođena" iz 2018. godine kao sin najboljeg prijatelja Bredlija Kupera, Džordža "Noodlsa" Stouna, kojeg igra Dejv Čapel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

 

Takođe se pojavio u Kabareu Maksim 2018. Oba roditelja odala su mu počast na Instagramu u nedelju uveče.

Njegov otac Karlos rekao je u objavi: "Reči nisu dovoljne da izraze radost koju nam je pružio i gubitak koji sada trpimo sa svojom porodicama i prijateljima. On je sada Božje dete. Na ovom punom mesecu njegov duh osvetljava ono što se nije moglo videti u mraku."

Majka Drena se takođe oprostila potresnim rečima.

  • Moj lepi, slatki anđele. Volela sam te bez reči i slika od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterao da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i volela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao… – napisala je na Instagramu Drina, koja je najstarija od sedmoro De Nirove dece, a koju je dobio u braku sa svojom prvom suprugom, glumicom Dajanom Abot.
     

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz