Pretraži

DATUM IMA SVOJU SIMBOLIKU: Sloba se i drugi put oženio na isti dan!

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Pevač Sloba Radanović venčao se juče s Jelenom Đuričanin u manastiru Dubnica, a mnogi su odmah primetili da se i drugi put oženio 14. u mesecu, baš kao što je to bio slučaj sa prvom suprugom Kijom Kockar.Naime, pevač i njegova bivša žena Kija Kockar venčali su se takođe 14. dana u mesecu, ali je u pitanju bio maj, dok se Jelenom Đuričanin oženio 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Numerologija o broju 14 ima brojna tumačenja.

U Platonovoj numerologiji broj 14 je jedan od srećnih brojeva za zodijački znak Strelca i Riba. 14 je tajna formula za postizanje stanja mira na svim nivoima. Stoga se u modernoj numerologiji smatra brojem humanitarnog rada. 14 je broj kibernetike i kompjutera, ali i onih u dalekoj budućnosti.

Po Nostradamusovom tajnom zakonu, broj 14 je broj velike sreće. Predstavlja jednostavnu matematičku radnju zbira dve sedmice. Predstavlja Promenu i Metamorfozu koja se često vezuje za darežljivost i žrtvovanje na svim nivoima. Bitno je istaći da ta darežljivost mora biti pod kontrolom, jer kada je čovek previše darežljiv mnogi ga iskorišćavaju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz