Pretraži

„DARKO MI JE KAO TATA“: Natalie Balmix za IDJTV o svom mentoru, takmičenju i privatnom životu

News
0
Photo: IDJ

Natalie je na kraju epizode dobila maksimalni broj poena od sva tri člana žirija, te se ova učesnica tako sa petog mesta na IDJ listi popela na treće.



Ona je sada za IDJTV govorila o nastupima, posebno o duetima sa Stefanom i Anastasijom, a osvrnula se i na svog mentora Darka Dimitrova, sa kojim već sada ima velike planove kada je njena karijera u pitanju,. Takođe, otkrila nam je i nekoliko detalja iz privatnog života.

Kako si zadovoljna nastupima?

  • Zadovoljna sam svim nastupima, od prve audicije, pa do dueta sa Stefanom i Anastasijom. Sa Stefanom sam kliknula odlično, energije su nam se poklopile i mnogo mi se dopalo kako je to zvučalo. Kada je reč o Anastasiji, ona je odlična, kao mlađa sestra mi je. Svakako, bilo je puno kompromisa i dogovora, ali smo obe zadovoljne. Sve se to na bini oseti, smatram da su i publikai žiri imali isti utisak.

Sa kime iz takmičenja bi, po završetku šoua volela da uradiš duet?

  • Nakon takmičenja volela bih da snimim duet sa Stefanom, jer svi navijaju za nas dvoje, a i ja mislim da možemo da ponudimo mnogo. Posebno kada su u pitanju emocije, oboje smo jako emotivni.

A iz sveta poznatih?

  • Uh..Ne znam u kojem ću smeru sa Darkom raditi pesme, da bih mogla reći sa kim bih se poklopila za duet, ali bih volela sa Dinom Merlinom. Naravno, to je bez ikakvih obaveza, prvi mi je pao na pamet.

Kako si zadovoljna svojim mentorom i na koji način ti pomaže u pripremama za nastupe?

  • Meni Darko dođe kao moj tata, što nije tako čudno jer ja njemu po godinama i mogu da budem ćerka. Mi nemamo nikakve posebne vežbe, on je meni rekao da sa mnom nema šta da radi, ali svakako da mi daje savete, poput onih da budem samouverena, lhjuta, seksi, ili šta već priliči odabranoj numeri. Na kraju sve zavisi od mene kako ću ja to iznesti i prikazati pesmu publici, ali on i ja se spremamo za Evroviziju 2023. godine.

Kako si odlučila da se prijaviš za IDJShow?

  • Za šou sam se prijavila na nagovor svoje porodice, jer se nikad sama ne bih prijavila. Razmišljala sma neko vreme da li zaista to želim, ali sada sam im neizmerno zahvalna što su uticali na mene i podstakli me na to.

Na koji način uklopaš sve obaveze, s obzirom na to da, pored šoua si i samohrana mama?

  • Ma nikako. Jedva sve stižem, guram kako mogu i iskreno brojim dan edo kraja takmićčenja kako bi se sve to malo smirilo. Znate kako kažu "Bog ti da koliko možeš podneti", što znači da moja leđa mogu izdržati ovaj tempo – i dete i takmičenje i svirke. Za sad se nsalazim nekako…

Da li bi volela da tvoj sin krene tvojim stopama i da se bavi muzikom?

  • Mislim da je to želja svakog muzičara, kao što svaki doktor želi da mu dete bude u medicini. Ako bude imao talenta, sluha i pre svega želju, ja bih ga svakkao podržala, najpre tako što bih ga upisala u muzočku školu, a da li će on to nastaviti zavisi isključivo od njega. Ništa ne treba raditi na silu, ja se uvek vodim time da svako sam odlučuje za sebe.

Da li se još neko iz porodice bavi muzikom?

  • Mama lepo peva, ali nikad nije ostvarila želju da se profesionalno bavi time. Sestra je nedavno takođe ušla u muzičke vode, pa evo sad nas sdve zajedno živimo mamin ali i naš san. 

Ko ti je muzički uzor, na koga se ugledaš?

  • Ja nemam baš uzore…Od muzike slušam sve, stranu, hrvatsku, sprsku, američku, kinesku, ma sve. Ono što ja radim je da, kada pevam nečiju pesmu, volim da unesem svoje detalje i da je prikažem na meni svojstven način.

Kada bi morala da izdvojiš nekoga, koji vokali su ti najjači u našoj zemlji i na Balkanu?

  • Dženan Lončarević je jak muški vokal, a ženski Marija Šerifović. 

Šta je, po tvom mišljenu, X faktor koji bi svaki uspešan pevač trebalo da ima?

  • Moraš da imaš harizmu. Kad uđeš u neku prostoriju da svi shvate da si to ti, da ih zaintrigirapš. Daću primer, Stefan-. Koliko god da je on stidljiv, svako će ga primetiti ma gde od on bio. Nije potrebno da neko bude najsigurniji u sebe i najglasniji u prostoriji, već su ključni harizma i energija.

Ko je Natalie kad se ugase kamere?

  • Natalie je uvek ista, pred kamerama ili iza njih. Možda u privatnom životu imam dužu jezičinu, ali ne pravim se ni prek kime, ista sam generalno uvek, što mogu da potvrde i moji prijatelji i mama i Darko. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News