Pretraži

Darko Lazić ne prestaje sa slavljem! Organizovao još jednu proslavu povodom rođenja ćerke, oglasila se i ponosna mama iz porodilišta (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Folker Darko Lazić ne prestaje sa slavljem povodom rođenja svog trećeg deteta, te je sinoć u jednom restoranu u Rumi organizovao glamuroznu proslavu povodom dolaska naslednice.

Darkova supruga, Katarina Lazić, porodila se u nedelju i na svet donela devojčicu za koju je par izabrao simbolično ime Srna. S obzirom na to da je taj dan pevač bio angažovan da peva na jednom privatnom veselju, on je tek kasnije u toku noći proslavio ovaj veliki događaj u društvu prijatelja i porodice koji su se okupili kako bi mu čestitali.

Usledilo je slavlje uz trubače, a ponosni tata se takođe nekoliko puta hvatao za mikrofon. Sada, Darko je odlučio da upriliči još jednu proslavu i to u jednom restoranu u Rumi, nadomak njegovog rodnog Brestača.

On je pre narodnom običaju završio iscepane majice, te je u tom izdanju i izašao pred okupljene medije, za koje je otkrio kako je Katarina, ali i na koga liči beba.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Ja sam i te kako najsrećniji čovek na svetu već odavno, danas pogotovo jer sam dobio još jednu malu princezu koju sam želeo. Video sam je preko telefona, pošto ne možemo u bolnicu, sutra treba da odemo u bolnicu. Beba liči na mene i jede kao ja. Najbitnije mi je da liči na mene“, rekao je on kroz osmeh.

Veliku pažnju u nedelju je privukla i javna čestitka njegove bivše supruge Ane Sević, koju je uputila putem društvenih mreža, a poznato je da se ona našla i na prvoj proslavi u društvu supruga Danijela. Ipak, ona se sinoć nije pojavila, a sada je folker otkrio i zašto.

„Ana Sević ne može da stigne pošto je imala snimanje, imamo jako lep odnos, oni su kad se porodila došli i pre mene. Ljudima je čudno što imamo takav odnos.“

Poznato je da Darko iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, dok iz odnosa sa Marinom Gagić ima sina Alekseja. Iako je prošle godine njegov odnos sa Marinom bio poljuljan, ona mu je kako je istakao čestitala rođenje ćerkice, a pevač je otkrio i kako su njegova deca reagovala na sestru.

„Lorena i Aleksej su oduševljeni, i oni su jedva čekali.  I čestitka od Marine je usledila, Aleksej bi bio ovde, ali ima temperaturu“, rekao je on, pa je za kraj istakao da su mu deca najveći blagoslov, kao i da nije spavao već nekoliko dana, ali da je sada sve spremno za bebin dolazak kući.

„Svako dete mi je najvredniji poklon, ne postoji lepši dar od Boga, za mene je to najveći poklon u životu, nisam spavao od prekjuče, imao sam obaveze. Danas je sve spremno za bebin dolazak.“

I ponosna mama se sinoć po prvi put oglasila iz porodilišta, te je podelila prizor koji je raznežio sve i zahvalila se svima na čestitkama koje joj već danima stižu. „Hvala svima na čestitkama“, napisala je Katarina kratko uz sliku ruke malene devojčice.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz