Pretraži

DARKO LAZIĆ POKUŠAO DA SE OPRAVDA: ,,Za razliku od kolega, ja na korona žurkama ne uzimam pare“

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJVideos.TV

Darko Lazić kaže da nije pevao ni na jednoj korona žurki, iako je u poslednje dve nedelje čak tri puta bio na istima.Od tri žurke, na snimcima se može videti kako peva na dve. Treću je prekinula komunalna policija, a na fotografiji se među gostima vidi i Lazić.

  • Šta god ja da uradim to je nešto najgore, gore nego što jeste! Ispalo je kako ja radim jedini u koroni, da su svi dobri, ja nisam. Uopšte nisam ni radio, kao prvo, nego sam bio u kućnom prostoru, prijatelj mi je dobio dete. "Strpajte ga u zatvor…". Na splavu sam bio na ručku, na večeri. Gde god da se pojavim, ispadne da radim! Ne znam zašto toliko smetam, što upadam toliko baš u oči – jadado se Darko tokom gostovanja u jednoj emisiji. 

– Da sam radio, rekao bih. Otpevao sam jednu pesmu. Došla je komunalna policija, prekinuli su proslavu… Vidim da sam ja "kralj korone"! Voleo bih da radim, treba nam novac, ali nije tako – dodao je.

  • To je bilo porodično okupljanje, nije bila žurka! Ja nisam pozvan da pevam ni na jednoj korona žurki, a čuo sam da dosta kolega peva na tim žurkama. Ali, mene za pare niko ne zove – tvrdi pevač.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz