Pretraži

Darko Lazić o ljubavi sa Barbarom i kupovini stana

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić već tri meseca uživa u ljubavi sa koleginicom Barbarom Bobak, a po njihovim objavama koje dele na društvenim mrežama, deluje da pevač nikad nije bio zaljubljeniji i srećniji. 



On je sada otkrio šta je ono što ga je privuklo kod Barbare i kakav je njihov odnos.

  • Ja sam bio slobodan čovek kada sam je upoznao i to je jedino bitno. Zajedno smo više od tri meseca, a toliko nam je lepo i uživamo u svakom trenutku da oboje mislimo da smo mnogo duže zajedno. Upoznali smo se na jednoj privatnoj proslavi i opčnila me je svojom energijom, glasom i harizmom – rekao je Darko, kako prenose mediji.

Njegova devojka Barbara nadovezala se na Darka i objasnila kako se nosi sa svakodnevnim natpisima koje čita i sluša o sebi i njihovom odnosu. 

  • Poslednja tri meseca svašta sam pročitala i nažalost čula o sebi. Kako sam ja otimačica muževa, kako rasturam brakove, kako sam sa Darkom da bih napravila bolju karijeru, medjutim, stvarno se trudim da ne razmišljam o takvim stvarima jer samo Darko i ja znamo šta je istina. On je bio slobodan kada sam ja ušla u vezu sa njim, s karijeru sam imala i pre njega – zaključila je pevačica. 

Kako je u medijima odjeknula vest da Darko kupuje stan od 200.000 evra za Barbaru, on je sada otkrio da li je to istina. 

  • Jao ljudi, pa ja dugujem više od pola miliona evra, odakle meni para za stan (smeh)…Istina je da Barbara i ja živimo zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, sve drugo ponavljam su budalaštine. Imam 30 godina, vreme mi je da se smirim, da uživam sa ženom koju volim i da se posvetim karijeri – izjavio je Lazić. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz